SteelSeries Aerox 5 Wireless: To ασύρματο gaming ποντίκι που κάνει τα πάντα (vid)

SteelSeries Aerox 5 Wireless: To ασύρματο gaming ποντίκι που κάνει τα πάντα (vid)
Μία εξαιρετική πρόταση από τη StelSeries για την αγορά των PC gamers.

H SteelSeries παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά ποντικιών της και μέσα σε αυτήν βρίσκουμε το Aerox 5 σε ενσύρματη και ασύρματη μορφή. Το SteelSeries Aerox 5 Wireless είναι το πιο ακριβό από τα δύο μοντέλα (η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα €100, προσφέροντας όλα όσα είδαμε στο Aerox 5, μαζί με την δυνατότητα και την ευκολία της ασύρματης λειτουργίας.

Το Aerox 5 Wireless απευθύνεται στο κοινό που δεν θέλει απαραίτητα να παίζει MOBA ή MMORPG για να έχει πολλά πλήκτρα πάνω στο σώμα του, αλλά προσπαθεί να καλύψει τους πάντες. Σχεδιαστικά πατάει πάνω σε προηγούμενες εκδόσεις και προσφέρει το κλασικό άνετο κράτημα με τις τρύπες για τον εξαερισμό στο επάνω μέρος του.

Για τους λάτρεις των φωτισμών, προσφέρει 3 ζώνες RGB για να το φέρετε στα μέτρα και τα γούστα σας και να αποφασίσετε πως θα λάμπει στο σκοτάδι. Το βάρος του φτάνει στα 74 γραμμάρια, λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας, χωρίς ωστόσο αυτό να δυσκολεύει την κατάσταση στην καθημερινή ή και πολύωρη χρήση στον υπολογιστή.

Η σύνδεσή του στο σύστημα γίνεται μέσω 2.4GHz USB-C ή USB-A και η φόρτισή του γίνεται αρκετά γρήγορα από το μπροστινό τμήμα του κυρίως σώματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι με 15 λεπτά σύνδεση στο ρεύμα, το ποντίκι τροφοδοτείται για πάνω από 40 ώρες λειτουργίας.

Στα του σχεδιασμού και των λειτουργιών, προσφέρει δύο πλαϊνά πλήκτρα, ένα rocker και ένα πλήκτρο για την αλλαγή των σάρωσης των DPI. Στη βασική χρήση του σε games δεν απογοητεύει, ενώ και το πάτημα στα βασικά πλήκτρα είναι πολύ άνετο και δίνει το απαραίτητο feedback στα δάχτυλα.

Συνολικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό gaming mouse που θα σας καλύψει σε όλα τα επίπεδα για τα του gaming, χωρίς να αφήνει εκτός τις βασικές λειτουργίες γραφείου και εργασίας. Η ασύρματη επικοινωνία του λειτουργεί άριστα χωρίς διακοπές και η σάρωση της επιφάνειας είναι λεπτομερής, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα ανάλογα με τον τύπο της.