Θύματα... απατεώνων οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τις μισθώσεις σπιτιών

Newsroom
Θύματα... απατεώνων οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τις μισθώσεις σπιτιών
Καταγγελίες για μη τήρηση συμφωνιών με τους Σέρβους που νοίκιαζαν σπίτια στο Βελιγράδι για το Final Four.

Κορυφώνεται σήμερα η άφιξη των οπαδών του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, ενόψει του αποψινού ημιτελικού του Final Four με την Εφές. Ωστόσο, πολλοί αν και περίμεναν με προσμονή την άφιξή τους στην πρωτεύουσα στην Σερβία, αυτή συνδυάστηκε με μία όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη.

Για την ακρίβεια, ήταν δυσάρεστη, καθώς τους δημιουργούσε πρόβλημα με την διαμονή τους. Βλέπετε, υπήρχαν ιδιοκτήτες ακινήτων που τα νοίκιαζαν σε δύο παρέες ταυτόχρονα οι οποίες όταν έφταναν εκεί, τους γινόταν πρόταση να βολευτούν όλοι μαζί, καθώς δύσκολα θα έβρισκαν κάποιο άλλο κατάλυμα.

Δείτε για παράδειγμα την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία ο φίλος των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: «Υπέροχη άφιξη Βελιγράδι με τον Σέρβο του Airbnb να έχει δώσει ταυτόχρονα το δωμάτιο σε δύο παρέες και να μας προτείνει να μείνουμε οριακά σε κοτέτσι. Είναι και το αμάξι μια λύση...», τονίζοντας από κάτω πως το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν και πολύ βρώμικο.

Ένας άλλος από κάτω στα σχόλια, αναφέρει πως μόλις χθες, ένα μήνα μετά την κράτηση, η συγκεκριμένη πλατφόρμα τον ενημέρωσε πως το κατάλυμα που είχαν κλείσει δεν υπάρχει καν.

Και όλα αυτά, ενώ οι τιμές στην πόλη έχουν ξεφύγει τελείως, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που καταλύματα προσφέρονται έναντι 10.000 ευρώ την βραδιά.