Corsair HS65: Το νέο surround σετ ηχείων για PC και κονσόλες (vid)

Corsair HS65: Το νέο surround σετ ηχείων για PC και κονσόλες (vid)
Για αποδόσεις έως και 7.1 και την κατάλληλη συντροφιά στα videogames.

Η Corsair έχει μακρά παράδοση στα περιφερειακά για gamers και fan του ήχου και το νέο της σετ ακουστικών για υπολογιστές και κονσόλες είναι πραγματικά εξαιρετικό. Το Corsair HS65 προσφέρει πολλές λειτουργίες και τεχνολογίες, όπως το SoundID της Sonarworks και αποδίδει με μοναδικό τρόπο σε μουσική και παιχνίδια.

H νέα πρόταση της εταιρείας υποστηρίζει έως και 7.1 surround για τους υπολογιστές και οι οδηγοί των 50mm αποδίδουν τον ήχο με μοναδική καθαρότητα. Για να απολαύσετε τον περιφερειακό ήχο του προϊόντος πρέπει να κατεβάσετε πρώτα το σχετικό λογισμικό iCue της εταιρείας και στη συνέχεια να το συνδέσετε στον πύργο του υπολογιστή μέσω θύρας USB. Αλλά ακόμη και για παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν τέτοιο διαχωρισμό στα κανάλια, ο ήχος αποδίδεται πεντακάθαρα και δυνατά.

Για όσους, τώρα, θελήσουν να το συνδέσουν σε κονσόλες, προφανώς και θα αξιοποιήσουν το καλώδιο jack 3.5mm και θα χάσουν το surround, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα που θα λάβουν είναι ικανοποιητικότατο. Αυτό, σε ό,τι αφορά πάντα τις παλαιότερες κονσόλες. Γιατί στις νέες (Xbox Series X/S και PS5) υποστηρίζει νέες τεχνολογίες που προσφέρουν, όπως τα Dolby Atmos και Tempest 3D Audio.

Από την άλλη, κάθε καλό σετ ακουστικών για τους gamers οφείλει να έχει και ένα καλό μικρόφωνο και αυτό προσφέρεται και με το παραπάνω. Σε όσα παιχνίδια και αν δοκιμάσαμε, δεν πέρασε θόρυβος για να μας εμποδίζει την επικοινωνία με τους συμπαίκτες μας και συνολικά αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Και μέσα σε όλα, μαζεύεται πολύ εύκολα και γίνεται muted αυτόματα.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι μιλάμε για ένα προϊόν σε μια τιμή κοντά στα €90, όλα ακούγονται αυτομάτως ακόμη καλύτερα. Η τιμή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε προϊόντα της κατηγορίας και σίγουρα η Corsair βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της. Κάτι που επίσης αξίζει να αναφέρουμε είναι πως πρόκειται για ένα προϊόν που κάθεται άνετα στο κεφάλι ακόμη και μετά από αρκετές ώρες σερί χρήσης.