Πήγε να πάρει τον καφέ του φίλου της και διαπίστωσε ότι η μπαρίστα των Strabucks του είχε γράψει ένα ερωτικό μήνυμα (vid)

Newsroom
Πήγε να πάρει τον καφέ του φίλου της και διαπίστωσε ότι η μπαρίστα των Strabucks του είχε γράψει ένα ερωτικό μήνυμα (vid)
Μια TikToker θέλησε να πάρει απαντήσεις από τους ακόλουθούς της για το αν η μπαρίστα φλέρταρε τον φίλο της.

Την βοήθεια από τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε μια γυναίκα. Η TikToker Kiley Miller έμεινε με την απορία, όταν μία μπαρίστα των Starbucks άφησε ένα ερωτικό μήνυμα στον καφέ που είχε παραγγείλει ο φίλος της.

Η @fitbykiki δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο κρατούσε ένα ποτήρι καφέ με το όνομα Jeff γραμμένο. Στο πλάι υπήρχε ένα χειρόγραφο μήνυμα που έλεγε «Να έχεις μια καλή μέρα» και συνοδευόταν από μια καρδούλα. Η Kiley που μόλις είχε παραλάβει τον καφέ του φίλου της αναρωτήθηκε: «Φλερτάρει ή απλά είναι ευγενική; Βλέπω και μια καρδιά».

Και έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ποια είναι αυτή;». Για να αστειευτεί στη συνέχεια: «Μπορείς να της ανταποδώσεις το φλερτ ώστε ο καφές μας να είναι δωρεάν».

@fitbykiki i mean idgaf but can u at least flirt back so our coffee is free #coffee #starbucksbaristarecipes #starbucks ♬ original sound - Kiley Miller

Το βίντεο της Kiley έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, ανοίγοντας μια μεγάλη συζήτηση για το αν η μπαρίστα έκανε φλέρταρε τον φίλο της ή όχι. «Ως μπαρίστα των Starbucks δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο στον καφέ κάποιου», σχολίασε κάποιος.

«Δούλεψα στα Starbucks για 5 χρόνια. Το έκανα μόνο σε όσους φλέρταρα», έγραψε κάποιος άλλος χρήστης. «Μερικές φορές στα Starbucks, όταν έχουμε λίγο χρόνο, γράφουμε κάποια μηνύματα στα κυπελλάκια ώστε να φτιάξουμε τη μέρα των πελατών μας», εξήγησε κάποιος άλλος.