Γαστεράτου: «Μου είχε πει κεντρικό πρόσωπο σε συνεργασία, "εσύ θα το βουλώνεις"» (vid)

Newsroom
Γαστεράτου: «Μου είχε πει κεντρικό πρόσωπο σε συνεργασία, "εσύ θα το βουλώνεις"» (vid)
Η παρουσιάστρια μίλησε για μια κακή εμπειρία που είχε κατά την διάρκεια μιας τηλεοπτικής της συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποιος της είχε μιλήσει άσχημα.

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε συνέντευξη στο «Open Weekend» το πρωί της Κυριακής (15/5). Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον εργασιακό εκφοβισμό που είχε δεχθεί σε παλαιότερη συνεργασία της.

«Έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση – για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια – και να μου λέει "εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις"», είπε αρχικά.

«Το δεχόμουν τότε και πήγαινα στη δουλειά και απλά δεν μπορούσα να αποδώσω. Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Γιατί ξέρεις... Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση και σου λέει κάποιος "είναι πάρα πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση. Είναι κακός παρουσιαστής, ή δεν τα λέει. Δεν ξέρεις όμως αυτός ο άνθρωπος πώς περνάει στο εργασιακό του περιβάλλον. Να βάζουμε τα όριά μας, γιατί όχι; Και να αποχωρούμε με αξιοπρέπεια», τόνισε.