Παλαιό Φάληρο: Ο 48χρονος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του με δυο μαχαιριές στο θώρακα και να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα (vid)

Newsroom
Παλαιό Φάληρο: Ο 48χρονος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του με δυο μαχαιριές στο θώρακα και να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα (vid)
Κρατείται 48χρονος με την κατηγορία ότι σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο.

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένης γυναίκας ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο. O 48χρονος γιος της προσήχθη και εξετάζεται με την κατηγορία ότι σκότωσε την μητέρα του 78 ετών και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03.30 σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σολωμού 53. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά από περίοικους και στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα και με την βοήθεια αστυνομικών απεγκλώβισαν τον 48χρονο, ο οποίος ήταν ακόμα στο διαμέρισμα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά και βρήκαν νεκρή την 78χρονη, η οποία από τραύματα εκτιμάται ότι δεν πέθανε από την πυρκαγιά. Ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα γι' αυτό αναμένεται θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Φέρεται να έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 48χρονος άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές στον θώρακα, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.