Περαστικοί έσωσαν γυναίκα που λιποθύμησε στο τιμόνι του εν κινήσει αυτοκινήτου της (vid)

Newsroom
Περαστικοί έσωσαν γυναίκα που λιποθύμησε στο τιμόνι του εν κινήσει αυτοκινήτου της (vid)
Η Laurie Rabyor έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε και το ΙΧ της ήταν ανεξέλεγκτο, μέχρι να το σταματήσουν περιστατικοί.

«Μακάρι να ήμουν εκατομμυριούχος και να αγόραζα σε όλους σας από ένα σκάφος». Με αυτή την δήλωση έδειξε η Laurie Rabyor την ευγνωμοσύνη της, προς όλους την βοήθησαν και ουσιαστικά την έσωσαν από σοβαρό ατύχημα, όταν έχασε τις αισθήσεις της όταν οδηγούσε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στο Boynton Beach στις 5 Μαΐου και το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με το τοπικό τμήμα της αστυνομίας να δίνει στην δημοσιότητα το συγκλονιστικό video.

Σε αυτό λοιπόν διακρίνεται το όχημα της 63χρονης να κινείται στην διασταύρωση των Woolbright Road και Congress Avenue, χωρίς η οδηγός να έχει το έλεγχό του. Από δίπλα, έχοντας αντιληφθεί τι έχει συμβεί, βγαίνει μία γυναίκα από άλλο αυτοκίνητο, με την οποία η Laurie Rabyor δουλεύουν μαζί.

Αρχίζει και τρέχει, φωνάζοντας για βοήθεια και για να απομακρυνθούν τα άλλα οχήματα, προκειμένου να μην υπάρξει σύγκρουση. Όπως μπορείτε να δείτε, οδηγοί που βλέπουν το περιστατικό παρατάνε τα οχήματά τους και βγαίνουν για να ανακόψουν την πορεία του ακυβέρνητου αυτοκινήτου, κάτι που καταφέρνουν τελικά μπροστά από το απέναντι φανάρι.

Τότε όμως ξεκινάει μία άλλη προσπάθεια... Να αποκτήσουν πρόσβαση στην καμπίνα του αυτοκινήτου, καθώς οι πόρτες είναι κλειδωμένες. Κάτι που καταφέρνουν τελικά, οδηγώντας το όχημα με την γυναίκα σε ένα πάρκινγκ που υπήρχε δίπλα, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχθηκε, η Laurie Rabyor είχε πρόβλημα με την πίεση, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, όμως ευτυχώς αυτό δεν της στοίχησε κάτι παραπάνω...