Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στα Public: Με τη δύναμη της τεχνολογίας, ο κόσμος αλλάζει!

Newsroom
Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στα Public: Με τη δύναμη της τεχνολογίας, ο κόσμος αλλάζει!
Ενισχύονται οι επιλογές μάθησης και ψυχαγωγίας των τοπικών κοινωνιών, με τη δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Τα Public για ακόμη μία φορά στηρίζουν το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, βοηθώντας τους δικαιούχους να επιλέξουν από μια μοναδική ποικιλία κορυφαίων desktop, laptop και tablet στις καλύτερες τιμές, με όφελος 200 ευρώ. Την ίδια στιγμή, γιορτάζοντας τη δύναμη που προσφέρει η τεχνολογία, υποστηρίζουν την προσπάθεια δημιουργίας ψηφιακών βιβλιοθηκών σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό για τον πρώτο χρόνο σε έξι βιβλιοθήκες απομακρυσμένων περιοχών της χώρας.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, κάνοντας τις αγορές τους σε είδη τεχνολογίας από τα καταστήματα Public ή το public.gr και χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας, γίνονται μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας για την ενίσχυση της επαφής που έχουν οι συμπολίτες μας απ’ όλη την Ελλάδα με τις ψηφιακές τεχνολογίες. Φέτος ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι εκπαιδευτικοί, που υπηρετούν κατά το έτος 2021 – 2022, καθώς και οι οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως την 13η Αυγούστου 2021 και οι οποίες έχουν εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε δημόσια εκπαιδευτική δομή της χώρας.

Στα καταστήματα Public και στο Public.gr θα βρουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα desktop, laptop και tablet, σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές! Όλα τα προϊόντα έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση και εγκατεστημένο λογισμικό antivirus. Και σε περίπτωση βλάβης, τα iRepair corner μέσα στα Public θα βρίσκονται δίπλα τους, για να επαναφέρουν τη συσκευή στην αρχική της λειτουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να μπουν σήμερα στο site digital-access.gov.gr, να συμπληρώσουν την αίτηση και να λάβουν το voucher. Αγοράζοντας το προϊόν της επιλογής τους από τα Public ή το public.gr και χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας, γίνονται μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας με την υπογραφή του Public για την ενίσχυση της πρόσβασης των συμπολιτών μας απ’ όλη την Ελλάδα σε ψηφιακές τεχνολογίες.

Για την Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, το Public δημιούργησε και ένα διασκεδαστικό βίντεο με την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη!

Όπως δήλωσε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand and Customer στο Public Group: «Tα Public στηρίζουν γι’ ακόμη μια χρονιά την Ψηφιακή Μέριμνα, προσφέροντας στους δικαιούχους κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, ενώ παράλληλα γιορτάζουν τη δύναμη που δίνει η τεχνολογία σε όλους. Πέρυσι προχωρήσαμε στην αναβάθμιση των υποδομών 11 σχολείων της χώρας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ φέτος προσφέρουμε ψηφιακό εξοπλισμό σε βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα, φιλοδοξώντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερη τη σχέση των τοπικών κοινωνιών με τις νέες τεχνολογίες και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους. Σε αυτή την προσπάθεια, προσκαλούμε όλους τους δικαιούχους της Ψηφιακής Μέριμνας, ως συμπαραστάτες».

Η Δράση Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0
Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.