Νέα παραβίαση κανονισμών και «καμπάνα» ανακοίνωσε ο Λιανός: Ο Στάθης είναι ο... δράστης (vid)

Newsroom
Νέα παραβίαση κανονισμών και «καμπάνα» ανακοίνωσε ο Λιανός: Ο Στάθης είναι ο... δράστης (vid)
Χαμός επικρατεί ξανά στο Survivor αφού μετά τους συνεχόμενους τσακωμούς και τις εντάσεις, έχουν πάρει... σειρά οι τιμωρίες και οι ποινές μετά από παραπτώματα των παικτών.

Συνεχίζονται οι εντάσεις στο Survivor, και όπως θα δούμε στο σημερινό (9/5) επεισόδιο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν έντονο διάλογο με φωνές.

Μάλιστα ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγορεί τον συμπαίκτη του πως έχει στρατηγική και επιλέγει εκείνος ποιους θα βγάλουν προτεινόμενους οι συμπαίκτες του.

Νέα «τιμωρία»

Ωστόσο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος τιμωρήθηκε επειδή χτύπησε τον συμπαίκτη του, τον Τάκη, αναμένεται να ανακοινωθεί νέα «τιμωρία» από την παραγωγή.

Αυτή την φορά, όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου, ο παίκτης που βγαίνει... φάουλ, είναι ο Στάθης Σχίζας.

Ο Σχίζας, μετά το αγώνισμα κλώτσησε κατασκευές και έσπασε και μικρόφωνα. Αυτό, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός θα έχει και συνέπειες. «Χτύπησε δυο κατασκευές κι ένα μικρόφωνο. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και φυσικά θα επιφέρει και μια αντίστοιχη ποινή», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Έτσι αναμένεται να ανακοινωθεί νέα «ποινή», στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και μάλλον δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του και το πιθανότερο είναι να πέσει στα... μαλακά όπως ο Άρης Σοϊλέδης, για τον οποίο υπάρχουν αντιδράσεις, αφού μετά την «βαριά» τιμωρία στον Κατσαούνη, ο κόσμος θεωρεί πως πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα και ο ποδοσφαιριστής αφού το παράπτωμά του είναι επίσης κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού.