Έκραξε Μαρτίκα και Βρισηίδα στο Survivor ο Εμμανουήλ: «Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής» (vid)

Newsroom
Έκραξε Μαρτίκα και Βρισηίδα στο Survivor ο Εμμανουήλ: «Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής» (vid)
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βλέπει να γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας στο Survivor.

Ειδύλλιο μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor βλέπει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο make up artist έφτιαξε και πάλι καφέ για να μεταφέρει τα.. πικάντικα νέα από τον Άγιο Δομίνικο.

«Το ζευγάρι στο οποίο θα αναφερθώ σήμερα είναι η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας. Το ειδύλλιο έχει ξεκινήσει εδώ και 3-4 ημέρες. Ήθελα πρώτα να τσεκάρω τι γίνεται ανάμεσά τους και μετά να ενημερώσω τους γλυκούς μου τηλεθεατές», ανέφερε αρχικά ο Εμμανουήλ.

«Είδα λοιπόν τον Μαρτίκα πριν τέσσερις μέρες να παίρνει την Βρισηίδα και να πηγαίνουν στην άκρη της παραλίας και να μιλάνε πάνω από τέσσερις ώρες. Συζητήθηκε στην ομάδα μας», συνέχισε να λέει.

«Μέχρι που χθες είδα τον Σπύρο και την Βριδηίδα σε τετ α τετ μέσα στην θάλασσα, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, να ακουμπάνε τις μυτούλες τους και να μιλάνε. Που να περιμέναμε ότι ο Σπύρος θα ερωτευόταν την Βρισήιδα, η οποία φωνάζει και ουρλιάζει. Παρόλα αυτά νομίζω ότι και οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτό τον υποτιθέμενο έρωτα ή πραγματικό αν είναι», πρόσθεσε ο Εμμανουήλ.

«Θα του αφιερώσω και ένα τραγούδι το ''Έρωτας είναι θαρρώ ένας 13ος Θεός''» και θα παρακολουθώ με επιμονή το συγκεκριμένο ζευγάρι, το οποίο θα έλεγα ότι είναι λίγο τραγελαφικό. Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής θα έλεγα», συμπλήρωσε ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor.