Εισβολή χούλιγκαν σε αγώνα 8Χ8 στο Ρέντη για ένα πανό: Χάος με γυναίκες και παιδιά

Newsroom
Εισβολή χούλιγκαν σε αγώνα 8Χ8 στο Ρέντη για ένα πανό: Χάος με γυναίκες και παιδιά
Περίπου 25 χούλιγκαν μπήκαν στο «Eleonas Football Club» για να πάρουν το πανό της ομάδας Αγία Coφια που ήταν κιτρινόμαυρο.

Πραγματικά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη το βράδυ στο Eleonas Football Club στο Ρέντη, όπου έκαναν την εμφάνισή τους 25 χούλιγκαν, προκαλώντας σκηνές χάους και πανικού.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 23:00, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Athens League 8X8 ανάμεσα σε Αγία Coφια και Δύναμη Κορυδαλλού, όταν ξαφνικά στον χώρο εισέβαλαν με επιθετικές διαθέσεις 25 άτομα, με αποτέλεσμα γυναίκες και παιδιά, να τρέξουν τρομαγμένοι να κρυφτούν.

Στόχος τους ήταν ήταν τα κιτρινόμαυρα πανό της Αγίας Cοφιας, τα οποία έβαλαν στο στόχο ως... λάφυρο. Ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Καλογερόπουλος μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους παίκτες του, αλλά δέχθηκε την επίθεση των χούλιγκαν που τον χτύπησαν, τον ποδοπάτησαν και του προκάλεσαν κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και εξάρθρωση ώμου. Ευτυχώς κάποιοι παίκτες τον βοήθησαν, με αποτέλεσμα η κατάστασή της υγείας του, να μην διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού.

Ακολούθησαν σκηνές χάους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ρέντη, με τους χούλιγκανς, αμέσως μετά την αρπαγή του πανό να εκσφενδονίζουν καρέκλες, ξύλα και ότι άλλο έβρισκαν προς τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα... γυναικόπαιδα που προσπαθούσαν να καλυφθούν.

Αμέσως μετά κλήθηκε τόσο ο Αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ, με τέσσερις μοτοσυκλέτες της ομάδας Δίας κι ένα περιπολικό να κάνουν μερικά λεπτά αργότερα την εμφάνιση τους, ενώ οι διασώστες του ασθενοφόρου κατέφθασαν σχεδόν 50' αργότερα για να παραλάβουν τον Λεωνίδα Καλογερόπουλο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο!

Την υπόθεση ερευνά ήδη το αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας Πειραιά, καθώς επίσης και το αρμόδιο τμήμα κατά της αθλητικής βίας.