Κατάλαβε από πότε την απατούσε με την νταντά όταν είδε τις φωτογραφίες τους από την Disneyland (vid)

Newsroom
Κατάλαβε από πότε την απατούσε με την νταντά όταν είδε τις φωτογραφίες τους από την Disneyland (vid)
Η φωτογραφία από την Disneyland ήταν προάγγελος των όσων θα ακολουθούσαν.

Πολλές φορές, αν κοιτάζεις μετά από καιρό κάποιες φωτογραφίες, καταλαβαίνεις πράγματα που δεν μπορούσες να αντιληφθείς την πρώτη φορά που την έβλεπες. Αυτό συνέβη με μία χρήστρια του TikTok που είδε τον σύζυγό της, να την αφήνει, προκειμένου να φύγει με την νταντά και να κάνει μαζί της ένα παιδί.

H Natalie πριν από μερικές εβδομάδες, έκανε μία ανάρτηση, στην οποία έδειχνε τον εαυτό της να κοιτάζει παλιές φωτογραφίες στο κινητό της τηλέφωνο.

«Είχαμε πει στην Disneyland του Ορλάντο και είχαμε πάρει μαζί και την νταντά. Για να μας βοηθήσει με τα παιδιά, όχι με τον σύζυγο», ήταν το καυστικό σχόλιό της στην περιγραφή του video.

Πάνω στην εικόνα, συμπλήρωνε: «Κοίταζα παλιές φωτογραφίες και έπεσα πάνω σε μία που ήταν πολύ κοντά».

Σε αυτή λοιπόν ήταν σε ένα τρενάκι οι τέσσερίς τους, με την μητέρα να κάθεται μπροστά με το παιδί και τους άλλους δύο πίσω, με την νταντά σχεδόν να έχει αγκαλιά τον σύζυγο.

trenaki

Στα σχόλια, όπως καταλαβαίνετε, έγινε χαμός με έναν να αναφέρει πως «θα έπρεπε να κάτσει ως νταντά με το παιδί και όχι με τον σύζυγο», ενώ ένας άλλος επεσήμανε πως «Ξέροντας πολύ καλά οτι υπήρχε φωτογραφία, ήταν πολύ φθηνό εκ μέρους της».

@ibizadaze We went to Disneyland in Orlando and took the nanny with us. To help with the kids…. Not the husband #divorcetok #divorcediaries #exhusband ♬ original sound - Natalie