Σενάρια για σύλληψη και ξυλοδαρμό του Αρχηγού Στόλου της Ρωσίας, μετά τη βύθιση του «Moskva»

Newsroom
Σενάρια για σύλληψη και ξυλοδαρμό του Αρχηγού Στόλου της Ρωσίας, μετά τη βύθιση του «Moskva»
Πληροφορίες από την Ουκρανία αναφέρουν πως έχει όντως συλληφθεί από άντρες με πολιτικά ρούχα, λίγες μόλις ώρες αφού η Ρωσία παραδέχτηκε πως το «Moskva» βυθίστηκε ανοιχτά της Σεβαστούπολης.

Τη στιγμή που πολλά και διφορούμενα είναι τα σενάρια για τη βύθιση της ρωσικής ναυαρχίδας «Moskva», νέα σενάρια έρχονται στο φως της δημοσιότητας που θέλουν να έχει συλληφθεί ο αρχηγός Στόλου της Μαύρης Θάλασσας των Ρώσων, καθώς θεωρείται υπεύθυνος για το φιάσκο! Θυμίζουμε την βύθιση του «Moskva» παραδέχτηκε επίσημα η Μόσχα.

Όλα αυτά για τη σύλληψη και τον ξυλοδαρμό του Ιγκόρ Οσίποφ, δεν επιβεβαιώνονται από ανεξάρτητη πηγή, ωστόσο πληροφορίες από την Ουκρανία αναφέρουν πως έχει όντως συλληφθεί από άντρες με πολιτικά ρούχα, λίγες μόλις ώρες αφού η Ρωσία παραδέχτηκε πως το «Moskva» βυθίστηκε ανοιχτά της Σεβαστούπολης. Άλλες πηγές προσθέτουν πως ξυλοκοπήθηκε.


Πριν την εισβολή στην Ουκρανία, ο Οσίποφ είχε δηλώσει πως ο ίδιος είχε επιμεληθεί προσωπικά και είχε ελέγξει τις δυνατότητες αεράμυνας του ρωσικού καταδρομικού, πιστοποιώντας την επιχειρησιακή λειτουργία των οπλικών συστημάτων να αποκρούσουν εισερχόμενες πυραυλικές επιθέσεις.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως το «Moskva» βυθίστηκε από φωτιά που ξέσπασε, ωστόσο οι Ουκρανοί λένε πως το βύθισαν ύστερα από πυραύλους Neptune που εξαπέλυσαν εναντίον του.