Έκθετος ο Ψαριανός: Διέψευσε ανάρτηση για «πουτινόσκυλα» που όντως είχε κάνει (vid)

Newsroom
Έκθετος ο Ψαριανός: Διέψευσε ανάρτηση για «πουτινόσκυλα» που όντως είχε κάνει (vid)
Αν και χθες είχε κάνει ανάρτηση που παρομοίαζε εμμέσως την Έλενα Ακρίτα «πουτινόσκυλο», σήμερα την διέψευδε.

Σε διάψευση της ανάρτησης που είχε κάνει χθες για την Έλενα Ακρίτα, με την οποία την παρομοίαζε εμμέσως «πουτινόσκυλο» προέβη με κατηγορηματικό τρόπο ο Γρηγόρης Ψαριανός σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Βαρεμένος του άσκησε κριτική για αυτή, ανέβασε την ένταση λέγοντας: «Κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;», ενώ λίγο αργότερα τόνισε «ποτέ δεν έγραψα εγώ «Πουτινόσκυλο». Είναι γεμάτη η Ελλάδα «Πουτινόσκυλα», υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά «Πουτινόσκυλα» και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος;».

Μόνο που η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική για τον Γρηγόρη Ψαριανό, καθώς υπάρχει ακόμα η ανάρτηση στο προφίλ του που αναφέρει: «Μη γίνεσαι σιχαμερό πουτινόσκυλο.

Μη μοιάζεις σε ξεπεσμένες «αστές» που τάχα μου πονάνε για τα νηστικά πουλάκια και τα τραυματισμένα κατσικάκια αλλά κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό που μάχεται μέχρις εσχάτων για την ελευθερία του και έναν Ηγέτη που δεν έχει πάψει να αγωνίζεται με κάθε έννομο μέσο. Μη γίνεσαι Ακρίτα».