Η Μενεγάκη έκοψε τα πλάνα από το σπίτι της φρίκης στον Αγ. Παντελεήμονα με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια (vid)

Newsroom
Η Μενεγάκη έκοψε τα πλάνα από το σπίτι της φρίκης στον Αγ. Παντελεήμονα με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια (vid)
Την ίδια αντίδραση με την Ελένη Μενεγάκη είχε και η πρόεδρος του δικαστηρίου, που ζήτησε να σταματήσει η προβολή του βίντεο.

Δεν άντεξε τις εικόνες η Ελένη Μενεγάκη, από το σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου μεγάλωναν τα τρία ανήλικα παιδάκια ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια.

Την ώρα που έπαιζαν πλάνα από το σπίτι-κολαστήριο, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να σταματήσουν να παίζουν: «Δεν μπορώ ούτε τα πλάνα να δω. Πραγματικά, αν θέλετε βγάλτε τα», είπε στους συνεργάτες της η παρουσιάστρια.

«Σε ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια και κατσαρίδες που περπατούσαν παντού... Το διάβασα και έλεγα ότι και πάλι δεν ήξερα αν ισχύει. Και μόνο που το διάβαζα όμως, έκλεινα τα μάτια μου, δεν μπορώ να το φανταστώ. Ότι έβγαιναν έντομα από πάνω τους; Από τα παιδάκια; Τι να πω, δεν ξέρω τι συμβαίνει», δήλωσε στη συνέχεια.

Την ίδια αντίδραση είχε και η πρόεδρος του δικαστηρίου που μπροστά σε αυτά που άκουσε και είδε, ζήτησε να σταματήσει προβολή των βίντεο, λέγοντας: «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε».

Η μητέρα-τέρας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, αλλά και απλές σωματικές βλάβες. Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα.