Τροχαίο που κόβει την ανάσα στη Μινεσότα: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση (vid)

Newsroom
Τροχαίο που κόβει την ανάσα στη Μινεσότα: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση (vid)
Το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο της Μινεσότα ξεκίνησε όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός ελέγχου και έπεσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό.

Το βίντεο από ένα σοκαριστικό τροχαίο στη Μινεσότα των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία. Στο τροχαίο ενεπλάκη ένα ΙΧ και ένα επιβατικό και από θαύμα οι δύο οδηγοί την γλίτωσαν μόνο με κάποια ελαφριά τραύματα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο 10 κοντά στο Spring Lake Park, ένα προάστιο στα βόρεια της Μινεάπολης. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα λευκό ΙΧ έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή ενός παράδρομου που ενώνεται με τον αυτοκινητόδρομο λίγο πριν από μια γέφυρα, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στο φορτηγό.

Από την σύγκρουση ανασηκώθηκε η καμπίνα του φορτηγού και ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο πέφτοντας με ταχύτητα πάνω στο κιγκλίδωμα της υπερυψωμένης διάβασης, την ώρα που από κάτω διέρχονταν αυτοκίνητα. Από θαύμα τα κιγκλιδώματα κράτησαν το φορτηγό, το οποίο όμως άρπαξε κατευθείαν φωτιά.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το φορτηγό καλύφθηκε με μαύρο πυκνό καπνό. Ο οδηγός του δεν κατάφερε να βγει από την μεριά του, αλλά από την πόρτα του συνοδηγού την ώρα που το όχημα φλεγόταν. Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για δύο ώρες και η αστυνομία ανέφερε ότι ο οδηγός του ΙΧ ήταν ακατάλληλος για οδήγηση.