Δακρυσμένος και με τρεμάμενη φωνή ο Μάνος: «Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα» (vid)

Newsroom
Δακρυσμένος και με τρεμάμενη φωνή ο Μάνος: «Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα» (vid)
O Μάνος Δασκαλάκης σπάει τη... σιωπή του και στην πρώτη του συνέντευξη ξεκαθαρίζει την θέση του.

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό στο ereportaz, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης απαντά σε όλους λένε οτι εξαφανίστηκε, λέγοντας: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα στα 30 μου χρόνια να φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανένα λόγο, ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια, δεν έχω να κρύψω κάτι».

Στη συνέχεια συμπληρώνει: «Έλεγα σε κάθε θάνατο οτι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα όμως δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν πίστευα οτι θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Τέλος, στο πρώτο κομμάτι της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε λέει: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν για τίποτα. Ακόμα και τώρα θα σου πω θέλω να μάθω την αλήθεια. Από που βρέθηκε η κεταμίνη, πως την έδωσε την κεταμίνη, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».