Οι μάγισσες της Ουκρανίας κάνουν τελετή για να ρίξουν τον Πούτιν: Τις κάλεσε σύμβουλος του Ζελένσκι

Newsroom
Οι μάγισσες της Ουκρανίας κάνουν τελετή για να ρίξουν τον Πούτιν: Τις κάλεσε σύμβουλος του Ζελένσκι
Το πρώτο μέρος θα γίνει στα βουνά την Πέμπτη το βράδυ, το δεύτερο σε μία σλαβική χώρα και το τρίτο, ενώ για το τρίτο τα πράγματα είναι κάπως πολύπλοκα.

Μέχρι και οι μάγισσες της Ουκρανίας, ρίχνονται στην μάχη ενάντια στην εισβολής της Ρωσίας. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το ειδησειογραφικό πρακτορείο Unian, το οποίο αποκαλύπτει την τελετή που θα γίνει σε τρία μέρη και στόχο έχει να χάσει ο Βλάντιμιρ Πούτιν την εξουσία που έχει στα χέρια του και να μπει ένα τέλος στον πόλεμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η τελετή αυτή γίνεται μετά από έκκληση που έκανε ο σύμβουλος του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Ολικσέι Αρέστοβιτς στις 22 Μαρτίου. Τότε λοιπόν, οι Ουκρανοί είχαν κάνει αντεπίθεση για το αεροδρόμιο Νικολάεφ και στην ανάρτησή του στο Facebook, τις καλούσε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.


«Στις 31 Μαρτίου, την 29η σεληνιακή ημέρα, την μέρα της ζημιάς και της κατάρας, εμείς οι μάγισσες της Ουκρανίας, σε συνεργασία με τους ξένους συναδέλφους μας, θα πραγματοποιήσουμε ένα τελετουργικό τιμωρίας του εχθρού του Ουκρανικού λαού, Βλάντιμιρ Πούτιν», αναφέρει αρχικά το κείμενο που ανέβηκε στον λογαριασμό ενός καταστήματος με είδη που χρησιμοποιούν οι αυτοαποκαλούμενοι μάγοι και μάγισσες.

Το πρώτο μέρος της τελετής θα γίνει στα βουνά της Ουκρανίας, χωρίς να ανακοινώνεται το μέρος και θα συμμετέχουν 13 μάγισσες που με τα μαχαίρια τους, θα προσφέρουν θυσίες στις ανώτερες δυνάμεις. Το δεύτερο θα γίνει σε μία σλαβική χώρα από ξένες μάγισσες και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, θα έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από το πρώτο και θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα για τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Όσον αφορά το τρίτο και τελευταίο μέρος, αυτό είναι κάπως πολύπλοκο, καθώς μιλάει για μία πέτρινη τσάντα (σ.σ. ίσως να μεταφράζεται ως τάφος) που θα διώξει τον Βλάντιμιρ Πούτιν από την εξουσία και θα τον απομονώσει από τον στενό του κύκλο και την υποστήριξη που του παρέχει.

Ένας εκπρόσωπος της αποκρυφιστικής κοινότητας της Ουκρανίας, ζήτησε από όσους δεν είναι να συμμετέχουν στις τελετές, να μην προσπαθήσουν να βρουν τα μέρη που θα γίνουν, προκειμένου να μην χαλάσουν το τελετουργικό.