Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Μαλέσκου: «Όταν ξυπνάω και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ» (vid)

Newsroom
Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Μαλέσκου: «Όταν ξυπνάω και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ» (vid)
Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της για τις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, ενώ σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα των εκπομπών.

«Οι συγκυρίες θέλεις, δεν ήταν να γίνει, δεν ξέρω… Δεν νομίζω ότι λείπω και σε κάποιον, εάν τους έλειπα θα με είχαν προσεγγίσει», είπε για το γεγονός ότι απουσιάζει από την τηλεόραση.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη αναφέρθηκε στις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές της τηλεόρασης και αποκάλυψε ποιους ξεχωρίζει.

«Αγαπώ πολύ την Τατιάνα Στεφανίδου και της χρωστάω. Η Τατιάνα είναι Τατιάνα… Η Ελεονώρα Μελέτη με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, ήταν να γίνουμε και κουμπάρες.

Η Ελεονώρα έχει βρει τα πατήματά της με ένα τρελό παρεάκι. Της πάει τέλεια, σούπερ!», ανέφερε.

Χαρακτήρισε την Δανάη Μπάρκα ως ένα χαρισματικό πλάσμα και δήλωσε πως διαθέτει τσαχπινιά, λέγειν, ευφράδεια και εξυπνάδα. Αντιθέτως για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε:

«Καμιά φορά η ματαιοδοξία του ανθρώπου τον οδηγεί σε λάθος βήματα και νομίζω ότι είναι fake αυτό που βλέπω στην Ιωάννα Μαλέσκου. Όταν ξυπνάω εγώ, αγάπη μου, και βλέπω την Barbie δεν μπορώ να ταυτιστώ, ρε φίλε! Πρέπει να είμαι ο Τζον Τζον για να ταυτιστώ...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Έκπληξη η Κατερίνα Καινούργιου»

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν για μένα έκπληξη. Το έμαθε πολύ καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι κορυφή. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πανέξυπνος, πανούργος και είναι γεννημένος για αυτό που κάνει».