Φοβούνται το... νόμο της φυλακής και έβαλαν τον μακελάρη της Ανδραβίδας στην ψυχιατρική πτέρυγα

Newsroom
Φοβούνται το... νόμο της φυλακής και έβαλαν τον μακελάρη της Ανδραβίδας στην ψυχιατρική πτέρυγα
Η ανησυχία για ενδεχόμενο επίθεση από άλλους κρατούμενους, οδήγησε τον μακελάρη της Ανδραβίδας στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Ένας από τους άγραφους νόμους της φυλακής θέλει όποιον έχει μπει μέσα για κακοποίηση ή φόνο παιδιού, να βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των υπόλοιπων κρατούμενων και να κινδυνεύει με επίθεση.

Η ανησυχία για κάτι τέτοιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews οδήγησε τους υπεύθυνους των φυλακών του Κορυδαλλού να τοποθετήσουν τον μακελάρη της Ανδραβίδας στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Σπύρο Ανδριόπουλο, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι έχει διοριστεί από τα δικαστήρια, ο 60χρονος κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού κυρίως για λόγους ασφαλείας, αφού σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτό το αίτημα του κ. Ανδριόπουλου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, το οποίο όμως πρόκειται να επαναλάβει.

Θυμίζουμε οτι ο δράστης είχε σκοτώσει με πιστόλι μέσα στο σπίτι τους τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του, Μαρία, ενώ είχε προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο στα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας ενάμιση και δυόμιση ετών, με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, σύμφωνα πάντα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.