Νάουμετς στο Gazzetta: «Κινδυνεύει η οικογένειά μου, βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών»

Δημήτρης Σαμόλης
Νάουμετς στο Gazzetta: «Κινδυνεύει η οικογένειά μου, βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών»
Ο Βλάντισλαβ Νάουμετς, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνει έκκληση για βοήθεια στην Ουκρανία μέσω του Gazzetta, προσεύχεται για την οικογένειά του που κινδυνεύει και υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών.

Έκκληση για βοήθεια προς την Ουκρανία κάνει μέσω του Gazzetta ο Βλάντισλαβ Νάουμετς. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής ο οποίος από το 2018 μέχρι το 2021 έπαιζε στον ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν σπίτια απλών πολιτών στη χώρα του και προσεύχεται για την οικογένειά του που βρίσκεται σε κίνδυνο. Το μήνυμα του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται πια στην Minaj της χώρας του:

«Τα ξημερώματα, στις 4-5 το πρωί, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να βομβαρδίζουν όλες τις στρατιωτικές βάσεις και τα αεροδρόμια της Ουκρανίας. Τα πυρά συνεχίζονται ακόμα και τώρα. Ακόμη και τα κτίρια στα οποία διαμένουν απλοί πολίτες, δέχονται πυρά.

Εγώ βρίσκομαι στην πόλη Uzhgorod, η οποία ακόμα δεν έχει βομβαρδιστεί. Η οικογένειά μου βρίσκεται στην πόλυ Zhytomyr και κινδυνεύει.

Φίλοι μου βρίσκονται στο Κίεβο και κινδυνεύουν κι εκείνοι. Ανησυχώ πολύ, είναι πολύ τρομακτικό. Θέλω να ζητήσω υποστήριξη, να βγει στους δρόμους όλος ο κόσμος και να στηρίξει την Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσευχηθείτε για εμάς».