Πήγαν να κάψουν το νησί οι Τούρκοι: Το απίστευτο σκηνικό που είδαμε στο Survivor

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Πήγαν να κάψουν το νησί οι Τούρκοι: Το απίστευτο σκηνικό που είδαμε στο Survivor
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του τουρκικού Survivor, όταν είδαν έναν παίκτη να προσπαθεί να βάλει φωτιά στην καλύβα.

Ένα από τα πιο περίεργα σκηνικά, που έχουμε δει στην ιστορία του Survivor, έλαβε χώρα τη φετινή σεζόν στον Άγιο Δομίνικο. Πρωταγωνιστές, όμως, δεν ήταν οι Έλληνες παίκτες, αλλά εκείνοι που συμμετέχουν στο Survivor All Star της Τουρκίας, το οποίο διεξάγεται ταυτόχρονα με το δικό μας.

Όπως πρόσφατα μάθαμε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσθέσει ένα νέο κανόνα στο τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης, τον οποίο πιθανότατα θα δούμε κάποια στιγμή και στην ελληνική εκδοχή. Μιλάμε για τον κανόνα της «εξορίας», σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, μεταφέρεται σε ένα άλλο, ξεχωριστό μέρος από την καλύβα της ομάδας του. Αυτό το μέρος ονομάστηκε «νησί της εξορίας» και οι υποψήφιοι μένουν εκεί απομονωμένοι, μέχρι το συμβούλιο της αποχώρησης, όταν και μαθαίνουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Survivor

Μπορεί η συμβίωση με άλλα έξι, εφτά ή οκτώ άτομα σε μια καλύβα στην παραλία να είναι δύσκολη υπόθεση, όμως απ' ότι φαίνεται όταν κάποιος μένει μόνος του ή με ένα ακόμη άτομο, το οποίο μπορεί να μη συμπαθεί, εκεί τα πράγματα γίνονται εφιαλτικά. Κάπως έτσι την «πάτησε» και ο Τούρκος παίκτης Yasin, ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει το νησί της εξορίας παρανάλωμα του πυρός.

Το οκτάλεπτο βίντεο με την προσπάθειά του να κάψει την καλύβα, ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού Survivor και έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας μέσα σε λίγες ώρες τις 300.000 προβολές. Σε αυτό τον βλέπουμε αρχικά να είναι αρκετά εκνευρισμένος, να μη μπορεί να κοιμηθεί όλο το βράδυ και να συνομιλεί έντονα με τον συμπαίκτη του, που μένουν μαζί.

Το επόμενο πρωί ανέβηκε έξαλλος στην κορυφή της καλύβας και ζήτησε από τον συμπαίκτη του, να του δώσει ένα ξύλο από τη φωτιά, που έκαιγε ακριβώς μπροστά τους, προκειμένου να κάψει ό,τι υπήρχε. Όταν εκείνος πήγε να του το δώσει, όμως, μπήκε στη μέση ένας άνθρωπος από την παραγωγή του Survivor και με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τις φλόγες και «έλουσε» τους δύο παίκτες του ριάλιτι.

Ήδη τα σχόλια που έχουν μαζευτεί κάτω από το βίντεο είναι αρκετές εκατοντάδες, με τους περισσότερους να ισχυρίζονται ότι είναι μία από τις πιο επικές σκηνές, που τους έχει χαρίσει το Survivor.