H Fanta υποδέχεται την καμπάνια «Πολύχρωμοι Άνθρωποι» στην Ελλάδα

Newsroom
H Fanta υποδέχεται την καμπάνια «Πολύχρωμοι Άνθρωποι» στην Ελλάδα
Το πιο πολύχρωμο brand, η Fanta, καλωσορίζει τη νέα καμπάνια «Πολύχρωμοι Άνθρωποι», και σε προσκαλεί να την απολαύσεις παρέα με το αγαπημένο σου snack.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, με διαφορετικούς χαρακτήρες και καταβολές, ενώνονται στη νέα καμπάνια της Fanta, έχοντας ένα κοινό γνώρισμα: είναι αυθεντικοί και χαρούμενοι!

Οι «Πολύχρωμοι Άνθρωποι» σε καλούν να απολαύσεις μια Fanta και να μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά, καθώς και να εκφράζεις τη χαρά σου και τη διάθεσή σου για παιχνίδι, όποια και να είναι η ηλικία σου. Γιατί άλλωστε όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη διασκέδαση. Πώς; Είναι απλό! Αρκεί να ανοίξουμε την αγαπημένη μας Fanta και να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να διασκεδάσει, να απολαύσει και να μοιραστεί τη χαρά του με τους φίλους του και τους αγαπημένους του, όπου και αν βρίσκεται.

Παράλληλα, η Fanta παρουσιάζει την απόλυτη εμπειρία snacking, ως τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσεις το αγαπημένο αναψυκτικό! Γιατί; Γιατί τα snacks δεν έχουν πρόγραμμα, έχουν πλάκα και είναι καλύτερα όταν τα απολαμβάνεις με φίλους. Ακριβώς όπως η Fanta! Με chips ή στικς λαχανικών, μετά τη σχολή ή με συναδέλφους, η Fanta δίνει χρώμα στα διαλείμματά μας.

Φέτος, η Fanta προτείνει τον πιο γευστικό και πολύχρωμο σύμμαχο snacking, τα Tsakiris Chips! Ο fizzy χαρακτήρας της Fanta σε συνδυασμό με τα αγαπημένα μας Tsakiris Chips, θα προσφέρουν σε όλους τους fans του brand ένα ευχάριστο και απολαυστικό διάλειμμα με τις πιο γευστικές επιλογές, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Με την πιο “colourful” καμπάνια και την απόλυτη εμπειρία snacking, η Fanta μας καλεί να αναβαθμίσουμε τα διαλείμματα μέσα στην ρουτίνα της ημέρας τους σε μια απολαυστική εμπειρία.

Μπορείτε να δείτε το video της καμπάνιας εδώ.