Άγιο είχαν: Στο τσακ γλίτωσαν δύο άντρες που καθόντουσαν αμέριμνοι όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο (vid)

Newsroom
Άγιο είχαν: Στο τσακ γλίτωσαν δύο άντρες που καθόντουσαν αμέριμνοι όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο (vid)
Ο ιδιοκτήτης του βίντεο, είπε ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Ανατριχιαστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα που απεικονίζει τη στιγμή που δύο άντρες πραγματικά φαίνεται να έχουν άγιο, όταν για λίγο, από τύχη καθαρά, δεν τους συν τρίβει το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο κουτί καλωδίων στο οποίο καθόντουσαν.

Το δραματικό βίντεο είναι από το Willenhall, στα West Midlands και δείχνει τους δύο άντρες που φορούν κίτρινα γιλέκα να κάθονται σε ένα κουτί καλωδίων έξω από την εταιρεία μεταφορών DX Delivery.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο κατευθύνεται ολοταχώς προς τα πάνω τους με ταχύτητα, χτυπά στο κουτί καλωδίων και περιστρέφεται στο πλάι, με τους δύο άντρες την ίδια ώρα να σηκώνονται σοκαρισμένοι και ευγνώμονες που γλίτωσαν πραγματικά τα χειρότερα.

Ο ιδιοκτήτης του βίντεο ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του, είπε: «Εγώ και η κοπέλα μου καθίσαμε στο αυτοκίνητό μας περιμένοντας να ξεκινήσουμε τη νυχτερινή μας βάρδια. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο πέρασε με ταχύτητα στη γωνία και έχασε τον έλεγχο, χτυπώντας το πράσινο κουτί BT το οποίο έσωσε τις ζωές των δύο παλικαριών. Είναι τόσο τυχεροί που ήταν εκεί το πράσινο κουτί. Κανείς δεν τραυματίστηκε ευτυχώς».

Έκπληκτη η γυναίκα στο αυτοκίνητο φωνάζει: «Καλέστε το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Τώρα!», ενώ ο ιδιοκτήτης του βίντεο, είπε ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.