Ανακοινώθηκε το Nokia G21 και έρχεται με 90Hz LCD και 50MP camera

Παύλος Παπαπαύλου
Ανακοινώθηκε το Nokia G21 και έρχεται με 90Hz LCD και 50MP camera
Διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

H Nokia αποκάλυψε τη συνέχεια του Nokia G20, το Nokia G21, που έρχεται με διαφορές και αναβαθμίσεις σε σημαντικά στοιχεία, εστιάζοντας και πάλι στην στιβαρή κατασκευή.

Το τηλέφωνο προσφέρει μπαταρία χωρητικότητας 5050mAh με διάρκεια περί τις 4 ημέρες, καθώς η HMD δήλωσε πως έχει κάνει αλλαγές και στα power saving modes. Η φόρτισή της γίνεται στα 18W με σχετική τροφοδοσία, αν και στο πακέτο αγοράς βρίσκεται φορτιστής 10W.

Σε επίπεδο σχεδιασμού έχουμε μια συσκευή 5% πιο λεπτή, αφού από τα 9.2 πάμε στα 8.5 χιλιοστά. Σε ό,τι αφορά στην οθόνη, έχουμε ένα πάνελ 6.5 ιντσών LCD που φτάνει σε ανανέωση τα έως και 90Hz. Στα της κάμερας, ο βασικός αισθητήρας είναι στα 50MP και ένα Super Resolution χαρακτηριστικό που ενισχύει την πληροφορία στις λήψεις.

Οι άλλοι αισθητήρες είναι ένας 2MP macro και ένας 2MP depth. Στην «καρδιά» της συσκευής βρίσκεται το Unisco T606 chipset και μια Mali G57 MP1 GPU. Από θέμα δικτύωσης, το Nokia G21 συνδέεται σε δίκτυα 4G και σε επίπεδο μνήμης έχουμε 4GB RAM kai 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Υπάρχει δυνατότητα για δεύτερη SIM για όποιους το επιθυμούν, καθώς και μιας έξτρα microSD. Θα κυκλοφορήσει με Android 11, αλλά θα είναι έτοιμο και για να υποδεχτεί το Android 12.

Η τιμή του αναμένεται στα 170 ευρώ και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: Nordic Blue και Dusk.