Μάνα και κόρη προσεύχονται απεγνωσμένα να τελειώσει η κόλαση που ζουν με τη γειτόνισσα

Newsroom
Μάνα και κόρη προσεύχονται απεγνωσμένα να τελειώσει η κόλαση που ζουν με τη γειτόνισσα
Η γειτόνισσα κάνει επιδρομές στο σπίτι της 57χρονης και λερώνει τα τζάμια με το στόμα της ενώ κτυπάει τους τοίχους αργά το βράδυ.

Σίγουρα τους γείτονές μας δεν τους επιλέγουμε και αν έχουμε κάποιον περίεργο κοντά μας, αναμφισβήτητα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Στην περίπτωση όμως της 57χρονης μητέρας, τα πράγματα είναι σοβαρά. Δηλώνει αηδιασμένη και τρομοκρατημένη με αυτά που κάνει η γειτόνισσά της, λέγοντας της πως μαζί με την κόρη της ζει έναν εφιάλτη. Έναν εφιάλτη που φτάνει ακόμα και στις απειλές με σιδερολοστό ενώ τις νύχτες πηγαίνει και κτυπάει τα παράθυρά τους.

Η 57χρονη, που ζει στο South Cave του Hull, είπε: «Μετακομίσαμε τον περασμένο Μάρτιο και από τότε, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μας ενοχλεί. Έπρεπε να ειδοποιήσουμε την αστυνομία πριν από δύο εβδομάδες. Την πιάσαμε στην κάμερα, μπροστά από τα παράθυρα του μπροστινού δωματίου μας. Είπε ότι δεν το είχε κάνει, αλλά η αστυνομία είδε την κάμερα».

2

Μετά την αποχώρηση της αστυνομίας, η γειτόνισσα συνέχισε να κάνει επιδρομές στο σπίτι της 57χρονης και να λερώνει τα τζάμια με το στόμα της και να κτυπάει τους τοίχους αργά το βράδυ».

Η 57χρονη μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η γειτόνισσα έχει απειλήσει την κόρη της. Πέρα από την αστυνομία, πήγε τα θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ο εκπρόσωπος του East Riding of Yorkshire δήλωσε: «Το συμβούλιο λαμβάνει εξαιρετικά σοβαρά όλα τα παράπονα σχετικά με την αντικοινωνική συμπεριφορά και θα διερευνήσει όλα τα παράπονα όταν είναι δυνατόν. Περαιτέρω διάλογος με τον ενοικιαστή θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί».

2

Μέχρι τότε… θα ζει με τον εφιάλτη. Και μετά παραπονιόμαστε γιατί η από πάνω τίναξε το χαλάκι. Τι να πει η 57χρονη…