Εταιρεία στέλνει δωρεάν διακοπές τους υπαλλήλους της για να τους ευχαριστήσει

Newsroom
Εταιρεία στέλνει δωρεάν διακοπές τους υπαλλήλους της για να τους ευχαριστήσει
Πολλοί θα ήθελαν να εργάζονται στην εταιρεία Yolk Recruitment της Ουαλίας.

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί μια εταιρεία στο Κάρντιφ της Ουαλίας, η οποία θα στείλει το προσωπικό της που αποτελείται από 55 άτομα για διακοπές στην Τενερίφη, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την αποδοτικότητά τους κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας στρατολόγησης «Yolk Recruitment», τον Απρίλιο θα βρεθούν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Τενερίφης. Το κόστος για τις τετραήμερες διακοπές τους, θα φτάσει τις 100.000 λίρες.

Η εταιρεία ξεκίνησε στο Κάρντιφ πριν από 14 χρόνια και το 2020 όταν εμφανίστηκε η πανδημία ήταν η πιο δύσκολη περίοδός της. Ωστόσο, το 2021 ήταν το πιο κερδοφόρο έτος της. Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της δήλωσε: «Το 2020 ήταν μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για ολόκληρο τον κλάδο μας».

Κανάρια Νησιά

Και συνέχισε: «Το προσωπικό μας βγήκε σε τηλεργασία και έτσι θέλαμε απλώς να τους αγκαλιάσουμε όλους και να τους πούμε ένα ευχαριστώ για τις προσπάθειες και τις δύσκολες συνθήκες τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλουμε να νιώσουν τη φροντίδα μας και να βεβαιωθούν ότι εκτιμάμε την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει τα τελευταία δύο χρόνια».

Οι διακοπές των εργαζομένων θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου. «Πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα έκπληκτος στην αρχή, νομίζοντας ότι κάποιος μου έκανε πλάκα, καθώς ήμουν μόλις μια εβδομάδα και με συμπεριέλαβαν στο ταξίδι», ανέφερε ένας 28χρονος υπάλληλος που εντάχθηκε στην εταιρεία στις αρχές του 2022.