Διέρρευσαν τα πάντα για το Samsung Galaxy Tab S8 που αποκαλύπτεται αύριο

Παύλος Παπαπαύλου
Διέρρευσαν τα πάντα για το Samsung Galaxy Tab S8 που αποκαλύπτεται αύριο
Διαβάστε κάθε λεπτομέρεια του σχετικού δελτίου Τύπου που εμφανίστηκε μέσω διαρροής.

Μένουν ελάχιστες ώρες πλέον μέχρι την πραγματοποίηση του Samsung Unpacked event για τα Samsung Galaxy S22 και Samsung Galaxy Tab S8 και φαίνεται πως το δελτίο Τύπου για το νέο tablet της κορεατικής εταιρείας, είδε ήδη το φως της δημοσιότητας.

Η συσκευή έχει ήδη εμφανιστεί και στην τελική της μορφή, ενώ φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, τα Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8 Plus και Samsung Galaxy Tab S8 Ultra και τα οποία θα υποστηρίζουν Wi-Fi 6 και 45W ταχεία φόρτιση.

Τα S8 Plus και S8 Ultra θα συνοδεύονται από ένα ανανεωμένο S Pen stylus για τα της χρήσης. Το μικρότερο μοντέλο θα έχει οθόνη 11 ιντσών και ανάλυση 2560x1600 pixels, το μεσαίο οθόνη 12.4 ιντσών και ανάλυση 2800x1752 pixels και το μεγάλο οθόνη 14.6 ιντσών και ανάλυση 2960x1848 pixels (μαζί με notch).

Τα δύο κορυφαία μοντέλα θα έχουν οθόνη OLED, ενώ το πιο φθηνό LCD. Παράλληλα με τη συσκευή θα κυκλοφορήσουν και σχετικά περιφερειακά, όπως ένα πληκτρολόγιο-κάλυμμα και ένα απλό κάλυμμα.

Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 9 Φεβρουαρίου και η διάθεση των συσκευών θα αρχίσει από τις 25 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένες αγορές.

Δείτε το δελτίο Τύπου που διέρρευσε εδώ.