Καταγγελία μητέρας στην Πάτρα: «Ο πρώην άντρας μου κρέμασε το μωρό μας ανάποδα»

Newsroom
Καταγγελία μητέρας στην Πάτρα: «Ο πρώην άντρας μου κρέμασε το μωρό μας ανάποδα»
Οργή και θλίψη προκαλούν όσα κατήγγειλε μια μητέρα στην Πάτρα για τον σύζυγό της.

Μια σοκαριστική καταγγελία μητέρας στην Πάτρα έρχεται στην επιφάνεια με θύμα το μωρό της. Η συγκεκριμένη γυναίκα που κατάγεται από την Τσεχία και ζει στην Πάτρα τα τελευταία δέκα χρόνια, κατηγορεί τον πρώην άντρα της για κακοποιητική συμπεριφορά στο παιδί τους.

Η κοπέλα έχει κάνει 7 μηνύσεις στον πατέρα του παιδιού της για βίαιη συμπεριφορά και απειλές. Μέχρι που την περασμένη Κυριακή (30/1) επιχείρησε όπως υποστηρίζει να τη σκοτώσει με το αυτοκίνητό του.

Η ίδια σύμφωνα με το pelop.gr καταγγέλλει πως κακοποιούσε και το παιδί: «Ήταν κακοποιητικός και με το παιδί. Το βλέπει δύο τρεις φορές την εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Την τελευταία φορά που πήγα στην εισαγγελία μου είπαν ότι δε μπορώ να κινήσω διαδικασία εναντίον του γιατί εκείνος έχει ζητήσει να ερευνηθεί το δικό μου περιβάλλον, υπονοώντας ότι εγώ το κακοποιώ! Από την αρχή της σχέσης ήταν νευρικός, έκανε ζήλιες, ήθελε να αφήσω το σπίτι μου και να είμαι μαζί του.

Έκανα υπομονή. Με χτυπούσε και μετά έλεγε συγγνώμη κι εγώ έλεγα πως θα αλλάξει. Οταν ήταν το μωρό τριών μηνών έκλαιγε ένα βράδυ και το πιάνει βρίζοντας και το κρεμάει ανάποδα απ’ το μπαλκόνι και πάω και του δίνω μια σφαλιάρα στην πλάτη. Αφήνει το παιδί στο κρεβάτι και με χτυπάει. Με έσερνε απ’ τα μαλλιά. Οταν αποφάσισα να φύγω, μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παιδί. Στη γειτονιά άκουγαν τις φωνές» περιγράφει η ίδια.

Μάλιστα ισχυρίζεται πως μετά τις γιορτές το παιδί παρελήφθη από την ίδια με σημάδια: «Τα Χριστούγεννα, μετά από τρεις μέρες που ήταν μαζί του, το παιδί ήρθε με κόκκινο μάτι και μου είπε “μπαμπάς, μιμί εδώ”. Κι άλλη φορά έχει έρθει με μελανιασμένα τα χεράκια του. Και μετά το εξαγοράζει με δωροσακούλες».