Άδωνις για τα μηνύματα Φουρθιώτη: «Μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν, δεν ήταν υπόδικος» (vid)

Newsroom
Άδωνις για τα μηνύματα Φουρθιώτη: «Μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν, δεν ήταν υπόδικος» (vid)
Να υποβαθμίσουν το θέμα με τα μηνύματα Φουρθιώτη, επιχείρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας.

Το θέμα Φουρθιώτη και τα μηνύματα που δημοσιεύει, σύμφωνα με τα οποία ήταν σε επικοινωνία με πολλά στελέχη της κυβέρνησης, έχουν προκαλέσει μεγάλο ντόρο, τον οποίο κλήθηκε να σχολιάσει το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ρωτήθηκε σχετικά κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και προσπάθησε να υποβαθμίσει το όλο θέμα.

«Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα», είπε και πρόσθεσε ότι την εποχή που γίνονταν οι επικοινωνίες ο τηλεπαρουσιαστής δεν ήταν υπόδικος: «Τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν. Όταν μιλούσαν με τον κ. Φουρθιώτη δεν ήταν υπόδικος».

«Θέλετε στα σοβαρά να καταστήσουμε στην Ελλάδα κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη; Πιστεύετε ότι σήμερα οι Έλληνες που ψάχνουν δουλειά, που θέλουν ν’ αντιμετωπίσουν την ακρίβεια τους ενδιαφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης; Εγώ αρνούμαι να καταστήσω πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα τον Μένιο Φουρθιώτη. Αντί να μιλάμε για την επένδυση της JP Morgan ασχολούμαστε τον Μένιο Φουρθιώτη. Μιλάμε σοβαρά; Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα. Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό και εγώ αρνούμαι να κάνω κουτσομπουλιό. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε 20 λεπτά για τον Μένιο Φουρθιώτη. Τεράστιο θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Αν κάποιος έχει να καταγγείλει μια παράνομη πράξη, να διερευνηθεί. Όποιος διαρρέει μηνύματα που του έστειλε κάποιος άλλος πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Μην φτάσουμε ο ένας να εκβιάζει τον άλλον. Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα. Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό. Θέλετε να με ρωτήσετε για την ανεργία, την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το ΑΕΠ; Για τον Φουρθιώτη να μιλήσετε μόνοι σας. Πόσο πιο χαμηλά θα μας φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».