Έξαλλη γιαγιά με μαγκούρα τα χώνει σε σε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ: «Αλήτες, μας κοροϊδεύετε» (vid)

Newsroom
Έξαλλη γιαγιά με μαγκούρα τα χώνει σε σε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ: «Αλήτες, μας κοροϊδεύετε» (vid)
Μια γιαγιά στο Ντράφι δεν άντεξε που έχει μείνει τόσες μέρες χωρίς ρεύμα και μόλις είδε έναν υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ τον σταμάτησε και άρχισε να του τα... ψέλνει.

Αν και έχουν περάσει 5 ημέρες από την χιονόπτωση της Δευτέρας, τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης εξακολουθούν να παραμένουν, αφήνοντας εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα.

Ένα τέτοιο είναι και της ηλικιωμένης κυρίας από το Ντράφι, που βλέπετε στo video...

Η 80χρονη από την Δευτέρα είναι χωρίς ηλεκτρικό και παρά τα τηλέφωνα που έχει κάνει, δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημά της.

Έτσι, όταν είδε έναν υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ βγήκε με την μαγκούρα της στα χιόνια για να του τα ψάλει και να του ζητήσει να φτιάξει την βλάβη.

«Μας κοροϊδεύετε. Είμαι τρελή εγώ. Τώρα θα φτιάξεις τώρα», ακούγεται να λέει στον υπάλληλο που είχε πάει στην περιοχή για άλλη βλάβη και που προσπαθούσε να της εξηγήσει τι γίνεται. Εκείνη όμως δεν δεχόταν τίποτα και συνέχισε: «Αλήτες είστε, μας κοροϊδεύετε».

Ευτυχώς, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ο συγκεκριμένης υπάλληλος ζήτησε να πάει άλλο συνεργείο στην περιοχή, το οποίο τελικά έδωσε λύση.