Η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής απαντάει για τη διαρροή φυσικού αερίου στο Παγκράτι

Newsroom
Η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής απαντάει για τη διαρροή φυσικού αερίου στο Παγκράτι
Για άμεση αποκατάσταση στο δίκτυο φυσικού αερίου επί των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι κάνει λόγο η ΕΔΑ Αττικής.

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, σε βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στη διασταύρωση επί των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι οφειλόμενη σε διαρροή από αγωγό της ΕΥΔΑΠ, την Πέμπτη 27/01/2022, ενεργοποίησε άμεσα το πρωτόκολλο ασφαλείας για τις περιπτώσεις διαχείρισης έκτακτων αναγκών.

Τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο. Η βλάβη λειτουργίας του δικτύου έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Η ΕΔΑ Αττικής από τα συστήματα του κέντρου ελέγχου της που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του δικτύου φυσικού αερίου, όσο και από επιτόπιους ελέγχους που διενεργούν τα τεχνικά κλιμάκιά της, παραμένει σε επιφυλακή και σε απόλυτη ετοιμότητα για την άμεση επέμβασή της.

Υπενθυμίζεται ότι, για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας σχετικά με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ Αττικής στην τηλεφωνική γραμμή 11322 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

@Photo credits: INTIME