Η Έλεν ΜακΡόρι δεν πρόλαβε να πάρει μέρος στα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν του «Peaky Blinders» (vid)

Newsroom
Η Έλεν ΜακΡόρι δεν πρόλαβε να πάρει μέρος στα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν του «Peaky Blinders» (vid)
Η αγαπημένη «θεία Πόλι» πέθανε τον περασμένο Απρίλιο νικημένη από τον καρκίνο.

Οι φανς της σειράς «Peaky Blinders» δεν θα δουν την αείμνηστη Έλεν ΜακΡόρι στην έκτη και τελευταία σεζόν. Η αγαπημένη ηθοποιός πέθανε από καρκίνο του μαστού στις 16 Απριλίου 2021 στα 52 της, χωρίς να προλάβει να λάβει καθόλου μέρος στα γυρίσματα της νέας σεζόν.

«Η Έλεν δεν συμμετείχε στα γυρίσματα μαζί μας για την έκτη σεζόν, αλλά η Πόλι θα είναι πάντα αναπόσπαστο μέρος της σειράς. Θα είναι για πάντα η μητριάρχης της οικογένειας Σέλμπι και η παρουσία της θα είναι πάντα αισθητή από τον Τόμι και την υπόλοιπη οικογένεια. Η επιρροή της είναι αναπόσπαστο κομμάτι», δήλωσε στη Sun ένας εκπρόσωπος της σειράς.

Ο Κίλιαν Μέρφι (Τόμας Σέλμπι) είχε επιβεβαιώσει στο Guardian τον περασμένο Δεκέμβριο ότι η ΜακΡόρι δεν θα εμφανίζεται στη νέα σεζόν. «Θα ήταν στην έκτη σεζόν αν η πανδημία δεν είχε βάλει τα πάντα στην αναμονή. Ήμασταν μόλις πέντε μέρες πριν τα γυρίσματα τον Μάρτιο του 2020 όταν ανακοινώθηκε το lockdown. Η Έλεν ήταν η ψυχή αυτής της σειράς και ήταν δύσκολο να συνεχίσουμε χωρίς εκείνη. Ήταν τεράστια η απουσία της και το νιώθαμε όλοι. Πέθανε ενώ κάναμε τα γυρίσματα. Ήταν πολύ νέα», ανέφερε.

Στα θετικά νέα της σειράς είναι ότι ο χαρακτήρας του Άλφι Σόλομονς που υποδύεται ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει στην έκτη σεζόν. Πολλοί θεώρησαν ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας σκοτώθηκε στην τέταρτη σεζόν, ωστόσο σε ένα κλιπ 10 δευτερολέπτων που ανέβηκε στα social media, φαίνεται η συμμετοχή του. Η έκτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.