Ανατροπή με τον ξυλοδαρμό της 19χρονης από αστυνομικό: «Οι ΔΙ.ΑΣ. τους ξυλοκόπησαν, υπάρχουν και φωτογραφίες» λέει ο δικηγόρος της

Newsroom
Ανατροπή με τον ξυλοδαρμό της 19χρονης από αστυνομικό: «Οι ΔΙ.ΑΣ. τους ξυλοκόπησαν, υπάρχουν και φωτογραφίες» λέει ο δικηγόρος της
«Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους αλλά και οι δυο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους» δηλώνει ο δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας.

Ανατρέπεται η ιστορία με τον ξυλοδαρμό της 19χρονης από τον 21χρονο αστυνομικό σύντροφό της στον Νέο Κόσμο; Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ίδιας κοπέλας, δεν την ξυλοκόπησε ο σύντροφός της αστυνομικός, αλλά οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διαμένει το ζευγάρι και ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος δεν άνοιγε, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και συνέλαβαν τον αστυνομικό που χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης όπου και κρατείται ενώ ο συλληφθείς αργότερα υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, επειδή μπήκαν στο διαμέρισμα.

Η κοπέλα όμως, λίγες ώρες αργότερα, ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της πως ο ξυλοδαρμός επήλθε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εισέβαλαν στο σπίτι, όπως λέει και όχι από τον σύντροφό της.

Ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί την 19χρονη, δήλωσε στο sputniknews.gr ότι: «Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους αλλά και οι δυο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους». Παράλληλα, ο δικηγόρος δηλώνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες – αποδεικτικά στοιχεία.