Θρίλερ σε σπίτι γυναικολόγου στο Χαλάνδρι: Η ανήλικη κόρη του κλείστηκε σε δωμάτιο πανικού για να γλιτώσει από ληστές (vid)

Newsroom
Θρίλερ σε σπίτι γυναικολόγου στο Χαλάνδρι: Η ανήλικη κόρη του κλείστηκε σε δωμάτιο πανικού για να γλιτώσει από ληστές (vid)
Σκηνές από χολιγουντιανό θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο Χαλάνδρι, στο σπίτι γνωστού γιατρού, στο οποίο εισέβαλαν διαρρήκτες.

Κακοποιοί εισέβαλλαν σε σπίτι γιατρού στο Χαλάνδρι και η 16χρονη κόρη του κλείστηκε στο δωμάτιο πανικού.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες ασφαλείας έσωσαν την 16χρονη και την καθηγήτρια της από διαρρήκτες που εισέβαλαν στη μεζονέτα που μένει.

Ο γνωστός γιατρός είχε κάμερες ασφαλείας σε όλο το σπίτι του και μπορούσε να δει τι συμβαίνει εκεί, ενώ βρισκόταν στην κλινική όπου εργάζεται.

Όταν λοιπόν διαπίστωσε ότι τρεις κουκουλοφόροι προσπαθούσαν να εισβάλουν στη μεζονέτα, ειδοποίησε την 16χρονη κόρη του που ήταν στο χώρο μαζί με την καθηγήτριά της, λέγοντάς τους να μπουν μέσα στο δωμάτιο πανικού, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η νεαρή κοπέλα και η καθηγήτρια κλειδώθηκαν στο δωμάτιο πανικού, την ώρα που οι κουκουλοφόροι πάλευαν για αρκετά λεπτά να σπάσουν την ατσάλινη πόρτα του συγκεκριμένου δωματίου.

Ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο οι ληστές είχαν τραπεί σε φυγή, ενώ οι δύο γυναίκες βγήκαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής από το δωμάτιο, καθώς μπλόκαρε η πόρτα.