Κατερίνα Μονογυιού για τροχαίο: «Τους απεγκλώβισαν ο Γιώργος κι ο Ανέστης, κανείς άλλος» (vid)

Newsroom
Κατερίνα Μονογυιού για τροχαίο: «Τους απεγκλώβισαν ο Γιώργος κι ο Ανέστης, κανείς άλλος» (vid)
O Stan είχε υποστηρίξει πως απεγκλώβισε την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από την φλεγόμενη Ferrari. Τι είπε η αδερφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού.

Η Κατερίνα Μονογυιού, η αδερφή του Τζώρτζη ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες, μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την εξόδιο ακολουθία.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους πολίτες και Μέσα για την στήριξή τους καθώς ο πόνος είναι ανείπωτος.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι τόσο τον θανόντα, όσο και την σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου, τους απεγκλώβισε ο κολλητός του Τζώρτζη Μονογυιού, ο συνονόματός του Γιώργος, κι άλλος ένας φίλος τους ο Ανέστης και κανείς άλλος.

«Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδελφό μου από την πόρτα του συνοδηγού που τον έβγαλε να "κοιμάται"», ανέφερε.

Ο δημοσιογράφος την ρώτησε: «δεν ήταν άλλος δηλαδή που βοήθησε;» και η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Όχι, δεν ήταν».

Η απάντησή της ουσιαστικά έρχεται σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο γνωστός τραγουδιστής Stan, ο οποίος έκανε δηλώσεις την επομένη του τραγικού δυστυχήματος και είπε ότι «εγώ έβγαλα τη γυναίκα του Μονογυιού από την Ferrari».

Όπως είχε πει στην εκπομπή του Mega, ο γνωστός τραγουδιστής ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση της Βάρης Κορωπίου όταν είδε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο να χάνει βγαίνει εκτός ελέγχου και τον οδηγό του να προσπαθεί να το επαναφέρει.

Αμέσως πάρκαρε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να προσφέρει βοήθεια... «Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πονάω, δεν βλέπω», είπε μεταξύ άλλων.

«Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί», τόνισε.

Όσον αφορά την γυναίκα που έβγαλε έξω από το όχημα, είπε: «Ήταν σε κατάσταση σοκ η κοπέλα. Την ξάπλωσα στο έδαφος τη ρώτησα αν είναι καλά. Παρατήρησα ότι είχε χτυπήσει τα πόδια της».