Γυναίκα «βάζει» κάτω τον πιο δυνατό άντρα του κόσμου σε διαγωνισμό φαγητού (vid)

Newsroom
Γυναίκα «βάζει» κάτω τον πιο δυνατό άντρα του κόσμου σε διαγωνισμό φαγητού (vid)
Κι όμως τον ισοπέδωσε.

Θα έλεγε κανείς με μια πρώτη ματιά πως η μάχη ανάμεσα στη Νο1 γυναίκα της Βρετανίας σε διαγωνισμούς φαγητών και στον πιο δυνατό άντρα του κόσμου είναι άνιση, όμως το αποτέλεσμα εξέπληξε τους πάντες.

Ο Eddie Hall, παγκόσμια γνωστός για τις επιδόσεις του στα αθλήματα δύναμης δέχθηκε την πρόκληση για μια... μονομαχία με την νούμερο ένα γυναίκα σε διαγωνισμούς φαγητών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 34χρονος Άγγλος αθλητής του strongman sport θεωρείται ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο και όπως είναι λογικό χρειάζεται να καταναλώνει πολλές θερμίδες μέσα στη μέρα. Έτσι δέχθηκε την πρόκληση της Leah Shutkever που φημίζεται για τις επιδόσεις της σε διαγωνισμούς φαγητών.

Πήγαν λοιπόν στο «Fosters chippy στο Alderley Edge» για να λύσουν τις... διαφορές τους. Μπροστά τους είχαν μια τεράστια πιατέλα με τηγανιτό ψάρι, τρεις φέτες ψωμί, πολλές τηγανητές πατάτες και ένα μπολ με χυλό αρακά.

Η Leah Shutkever άρχισε να τρώει το φαγητό που είχε μπροστά της με απίστευτη ταχύτητα, κάνοντας αρχικά σάντουιτς τα ψωμάκια. Η Leah πέρασε πολύ γρήγορα στο ψάρι, την ώρα που ο Eddie πάλευε ακόμα με το δεύτερο ψωμάκι του. Η γυναίκα επιβεβαίωσε την φήμη της και τελείωσε πρώτη το γεύμα της, σε λιγότερο χρόνο από 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, δεν φάνηκε να ικανοποιείται και ιδιαίτερα από τον χρόνο της λέγοντας: «Έκανα περισσότερο χρόνο διότι είναι αρκετά απαιτητικό να μαζεύεις πατάτες. Είναι δύσκολο να τρως τόσο πολύ, έτσι δεν είναι Eddie;», ρώτησε τον αντίπαλό της και εκείνος της απάντησε καταφατικά, παραδεχόμενος την ήττα του.