Έφτιαξε μπράουνις με μαριχουάνα και η μάνα του κέρασε τους φίλους της: Τώρα αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλακή

Newsroom
Έφτιαξε μπράουνις με μαριχουάνα και η μάνα του κέρασε τους φίλους της: Τώρα αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλακή
Την αγόρασε στο Κολοράντο που είναι νόμιμη για ψυχαγωγία σε άνω των 21 έτων. Έφτιαξε τα κεκάκια του, αλλά τα έφαγαν οι ηλικιωμένοι φίλοι της μητέρας του.

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό για τον Μάικλ Τζέιμς Κοράντα, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ελεγχόμενης ναρκωτικής ουσίας.

Ο Μάικλ είπε να φτιάξει μπράουνις με το ειδικό βούτυρο που έφερε από το Κολοράντο, το οποίο εμπεριέχει μαριχουάνα. Λεπτομέρεια ότι η μαριχουάνα είναι νόμιμη για ψυχαγωγία στο Κολοράντο σε άνω των 21 ετών. Έφτιαξε τα μπράουνις και πήγε για ύπνο, ωστόσο η 73χρονη μητέρα του, πήγε επίσκεψη στο κέντρο ηλικιωμένων και είπε να κεράσει τους φίλους της.

Έγιναν όμως αναφορές για «πιθανές δηλητηριάσεις» στο Tabor Community Center, με αποτέλεσμα ο Μάικλ Κοράντα να συλληφθεί και να αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Αν μάλιστα καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Μια ένορκη κατάθεση αναφέρει πώς ο Κοράντα επιβεβαίωσε τη σειρά των γεγονότων, δηλώνοντας: «Μια έρευνα για το περιστατικό με οδήγησε να πιστέψω ότι οι ασθενείς ήταν όλοι υπό την επήρεια THC από μια παρτίδα μπράουνις που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Κοινότητας Ηλικιωμένων».

Ο Μάικλ παραδέχτηκε ότι έφερε 1 κιλό βούτυρο THC για να φτιάξει τα μπράουνις και μετά πήγε για ύπνο, όταν η μητέρα του πήγε εν αγνοία του τα μπράουνις στο κέντρο με αποτέλεσμα αρκετοί από εκεί να τα φάνε.

Η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη, ο Κοράντα αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση 3.000 δολαρίων και αναμένει την ετυμηγορία από τη δίκη. Έμπλεξε…