Τρομερό ρεκόρ Γκίνες: Ανέβηκε 100 σκαλιά σε 53'' έχοντας τον συνακροβάτη του στο κεφάλι του (vids)

Newsroom
Τρομερό ρεκόρ Γκίνες: Ανέβηκε 100 σκαλιά σε 53'' έχοντας τον συνακροβάτη του στο κεφάλι του (vids)
Οι Giang Quoc Nghiep και ο Giang Quoc Co από το Βιετνάμ τα κατάφεραν και έγραψαν ξανά το όνομά τους στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Τα περισσότερα από τα ρεκόρ Γκίνες είναι παράξενα και καθόλα περίεργα και σίγουρα αυτό που παραθέτουμε ανήκει σε μία πολύ σπάνια κατηγορία. Έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν ακροβατικά, αλλά αυτό πια, ξεπέρασε κάθε φαντασία.

2

Ο στόχος ήταν να ανέβουν οι δύο ακροβάτες από το Βιετνάμ 100 σκαλιά, σε 53 δευτερόλεπτα. Μόνο που ο ένας στερεώνεται στο κεφάλι του άλλου. Ο κάτω, αυτός που τρέχει, έχει δέσει ένα μαξιλαράκι στο κεφάλι του, στο οποίο στερεώνεται ο αδερφός του, επίσης με το κεφάλι και προσπαθεί φυσικά να στερεωθεί.

2

Οι Giang Quoc Nghiep και ο Giang Quoc Co τα κατάφεραν και έγραψαν ξανά το όνομά τους στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς κατέχουν ήδη δύο ρεκόρ ακόμα: Το πρώτο όταν ανέβηκαν 90 σκαλοπάτια στον Καθεδρικό Ναό της Τζιρόνα της Ισπανίας και το δεύτερο ήταν στην Ιταλία για τον ταχύτερο χρόνο που ανέβηκαν και κατέβηκαν δέκα σκαλοπάτια ενώ ισορροπούσαν στα κεφάλια τους με δεμένα μάτια σε 53,97 δευτερόλεπτα.