Survivor: Ο Λιανός τους «μούδιασε» όλους με την ανακοίνωση, γιατί αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και τι αλλάζει (vid)

Newsroom
Survivor: Ο Λιανός τους «μούδιασε» όλους με την ανακοίνωση, γιατί αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και τι αλλάζει (vid)
Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο και έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση.

«Μουδιασμένοι» έμειναν όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως αποχωρεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για οικογενειακούς λόγους και αυτό αλλάζει τα δεδομένα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

«Παιδιά, με συγχωρείτε για την διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά αιφνιδιάζοντας τις δυο ομάδες.

«Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν», συνέχισε.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, από τη στη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία», συμπλήρωσε.

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει ψηφίσει. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους», κατέληξε.