Με το Concept Nyx της Alienware μπορείτε να μεταφέρετε την εικόνα από τα PC games σας σε οποιαδήποτε οθόνη στο σπίτι (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Με το Concept Nyx της Alienware μπορείτε να μεταφέρετε την εικόνα από τα PC games σας σε οποιαδήποτε οθόνη στο σπίτι (vid)
Μια ιδιαίτερα χρήσιμη πρόταση από την γνωστή εταιρεία για τους λάτρεις των PC games.

H CES 2022 ξεκίνησε με κάποιες παρουσιάσεις εταιρειών στα media και η Alienware τράβηξε άμεσα τα βλέμματα των επισκεπτών με την τεχνολογία και το νέο Concept Nyx που παρουσίασε.

Ο λόγος για μια τεχνολογία που επιτρέπει σε έναν υπολογιστή να στείλει την εικόνα από τα PC games σε μία οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση/οθόνη βρίσκεται στο χώρο του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πχ. να φορτώσετε ένα «βαρύ» παιχνίδι στο δωμάτιο σας και μετά να πάτε να παίξετε στο σαλόνι στην μεγάλη smart TV που μπορεί να έχετε εκεί.

Η μετάβαση από τη μία οθόνη στην άλλη γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και το θετικό είναι πως υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια που μπορεί να έχει κάποιος στον υπολογιστή του.

Στην παρούσα φάση, η πλατφόρμα απαιτεί απλά έναν ισχυρό υπολογιστή και μένει να δούμε κάτι νεότερο για την υπηρεσία στο άμεσο μέλλον και να μάθουμε αν θα προσφέρεται δωρεάν ή αν θα είναι συνδρομητική, αλλά και αν θα υπάρχουν πλεονεκτήματα και παροχές για τους πελάτες της Alienware και των προϊόντων της.