Εφαρμογή σε κινητά επιτρέπει στους gamers να δοκιμάσουν τα triggers του χειριστηρίου DualSense

Παύλος Παπαπαύλου
Εφαρμογή σε κινητά επιτρέπει στους gamers να δοκιμάσουν τα triggers του χειριστηρίου DualSense
Νέο app προσφέρει μια γεύση των χαρακτηριστικών για το controller του PS5.

To PS5 κυκλοφορεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του ιδιαίτερου χειριστηρίου του και μέσω ενός σχετικού app για κινητά. Το PS5 Controller Trigger Test επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τα adaptive triggers.

Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να δοκιμάσει το μηχανισμό ανάδρασης σε διάφορες καταστάσεις, ενώ για τους γνώστες προσφέρεται και η επιλογή για αλλαγής κάποιων παραμέτρων. Από το περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής επιτρέπεται ακόμη ο έλεγχος του επιπέδου της μπαταρίας, αλλά και η αλλαγή του χρώματος στο φως που υπάρχει περιμετρικά του touchpad.

PS5_Test_App_iOS

Ο δημιουργός της εφαρμογής, Rihab Mehboob, δήλωσε πως ήθελε να φανερώσει στους πάντες όλες τις δυνατότητες του DualSense και να τους κάνει να γνωρίσουν λειτουργίες που δεν είχαν φανταστεί ακόμη και μετά από αρκετές ώρες gaming.

Για να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά, θα χρειαστεί να συνδέσετε το χειριστήριο στο κινητό σας και να κατεβάσετε τη σχετική εφαρμογή που κοστίζει 1.99 δολάρια/ευρώ.

Στην παρούσα φάση, το app είναι διαθέσιμο στο App Store για iPhone και iPad με εγκατεστημένο το iOS 14.5 ή κάποια μετέπειτα έκδοση.