Αγγλία: Έκανε ανάρτηση για βοήθεια σε άστεγο και μαζεύτηκαν 5.600 λίρες, προσφορές για δουλειά αλλά και συνδρομή σε γυμναστήριο

Newsroom
Αγγλία: Έκανε ανάρτηση για βοήθεια σε άστεγο και μαζεύτηκαν 5.600 λίρες, προσφορές για δουλειά αλλά και συνδρομή σε γυμναστήριο
Του πρόσφερε φαγητό και μπύρα, έπαιξαν μπιλιάρδο και τελικά κατάφερε να του βρει και δουλειά και χρήματα.

Ο Χάρι Μπέρντσλι, από το Ρέντινγκ, έπεσε πάνω σε έναν άστεγο, τον Τζον και τον κάλεσε να πάει μαζί του για φαγητό σε παμπ της Αγγλίας.

Αφού έπαιξαν λίγο μπιλιάρδο και είχαν μια συνομιλία, ο Χάρι αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση με τον άστεγο άνδρα ώστε να τον βοηθήσει, ρωτώντας αν θα μπορούσε κάποιος να του δώσει δουλειά.

Στην ανάρτηση έγραψε: «Σήμερα γνώρισα ένα άστεγο παλικάρι που τον έλεγαν Τζον. Αποφάσισα να του προσφέρω μεσημεριανό, μια μπύρα και λίγες ευχάριστες στιγμές σε μια παμπ. Είναι 28 ετών, έχει κάνει εργασίες κουζίνας και μπαρ στο παρελθόν. Αν κάποιος έχει κάποια δουλειά, στείλτε μου DM. Θα ήθελα να τον βοηθήσω».

Και μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώθηκε το ποσό των 5.600 λιρών για τον John, αρκετά για να πληρώσουν έξι μηνών ενοίκια, μερικά καινούρια ρούχα και ένα κούρεμα.

Εκτός από αυτό, πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε επαφή για να δουν αν ήθελε δουλειά.

Ένα τοπικό γυμναστήριο του έκανε δώρο μια τρίμηνη συνδρομή και ένας ψυχολόγος του πρόσφερε μερικές συνεδρίες για να βοηθήσει με όποια συμβουλή χρειαζόταν.

Ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξή του, ο Χάρι έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Σταματήσαμε τις δωρεές καθώς έχουμε πλέον αρκετά χρήματα για ενοίκια έξι μηνών και κάποια χρήματα για να μπορέσει να ζήσει μέχρι να βρει δουλειά».

photo credits: Harry Beardsley/Twitter