Εξομολόγηση Λαγούτη: «Είχα πρόταση να γίνω ποδοσφαιριστής, ήμουν εθισμένος στον τζόγο»

Newsroom
Εξομολόγηση Λαγούτη: «Είχα πρόταση να γίνω ποδοσφαιριστής, ήμουν εθισμένος στον τζόγο»
Αποκαλυπτικός Πέτρος Λαγούτης για τις άγνωστες και δύσκολες στιγμές της ζωής του με τον τζόγο.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προέβη στην συνέντευξή του στο Mega, ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, αλλά και την αγάπη που είχε στο ποδόσφαιρο, έχοντας δεχθεί σχετική πρόταση σε ηλικία 17 ετών.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει πέντε φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μάλιστα μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον τζόγο, λέγοντας: «Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει πέντε φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός».

Αναφορικά με το #Metoo και τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διέρρευσε ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο ταλαντούχος ηθοποιός, τόνισε: «Για το #Metoo τι σημαίνει το "γιατί τώρα;". Η Σοφία Παυλίδου το είχε πει και δεν την άκουσε κανείς. Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Με ενδιαφέρει και τι αρρώστια κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος».