Εμβληματικοί χαρακτήρες του PlayStation κοσμούν τοίχο στο κέντρο της Αθήνας (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Εμβληματικοί χαρακτήρες του PlayStation κοσμούν τοίχο στο κέντρο της Αθήνας (vids)
Η ελληνική ομάδα του PlayStation συνεργάστηκε με την UrbanAct για κάτι ξεχωριστό.

Το PlayStation τιμά το παγκόσμιο brand σποτ για το 2021 με κεντρικό μήνυμα “PlayStation – Play Has No Limits” που ταξιδεύει τον θεατή σε μια πόλη που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Για να αναδείξει το δυναμικό αυτό brand spot, το PlayStation στην Ελλάδα συνεργάστηκε με την UrbanAct για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο κέντρο της Αθήνας μέσα από τα χέρια του γνωστού καλλιτέχνη Same84, του οποίου το πλούσιο ταλέντο και οι τεχνικές δεξιότητες ζωντανεύουν το εντυπωσιακό key visual της καμπάνιας “Play Has No Limits.

Η τοιχογραφία απεικονίζει εμβληματικούς χαρακτήρες από αγαπημένους τίτλους του PlayStation μέσα σε μία πόλη που βρίσκεται σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Η τοιχογραφία θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Nathan Drake από τη σειρά Uncharted και τους Kratos και Atreus από το σειρά God of War να απεικονίζονται σε αυτήν.

Οι περαστικοί θα μπορούν, επίσης, να δουν την Aloy του Horizon Forbidden West, εν αναμονή της κυκλοφορίας του τίτλου, στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εντυπωσιακό super car, το οποίο απεικονίζεται στην τοιχογραφία να διασχίζει την πόλη, παραπέμποντας στο Gran Turismo 7 που κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου 2022.

Το PlayStation Ελλάδος ελπίζει ότι οι φίλοι του θα απολαύσουν αυτό το καλλιτεχνικό έργο που «μιλάει» στην κοινότητα και που αφορά στη δημιουργία ενός “gamingpoint of interest κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην Αθήνα αυτόν τον Δεκέμβριο.

Hint: Η τοιχογραφία του PlayStation βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στον Κεραμεικό, απέναντι από το σταθμό του μετρό.