Απάντησε η Μιμή Ντενίση για τη «στάση» της στους Ζαμπέτογλου- Αναγνωστόπουλο: «Όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν»

Newsroom
Απάντησε η Μιμή Ντενίση για τη «στάση» της στους Ζαμπέτογλου- Αναγνωστόπουλο: «Όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν»
Η Μιμή Ντενίση προέβη σε διευκρινίσεις μέσω instagram και εξήγησε ότι ούτε νευρίασε ούτε ήθελε να προσβάλλει τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, με τους οποίους είναι φίλοι.

Πολλή κουβέντα και ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι κουβέντες της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, περί «είστε μειονότητα», «δεν μπορώ να σας τα εξηγώ» και είστε «στούρνοι».

Τα δημοσιεύματα ήταν πολλά που σχολίαζαν τη στάση της, με τη Μιμή Ντενίση να προβαίνει σε διευκρινίσεις μέσω instagram και να εξηγεί ότι δεν έγινε έξαλλη με κανέναν, δεν νευρίασε ούτε ήθελε να προσβάλλει κανέναν. Συμπλήρωσε δε, πως είναι χρόνια φίλη με τους δύο παρουσιαστές και ότι η κουβέντα έγινε στα πλαίσια του χιούμορ.

Αναλυτικά η Μιμή Ντενίση έγραψε:

«Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι φίλοι μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις και εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους.

Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω.

Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νάνσυ και Θανάση σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή»!

2