Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη Φουρθιώτη: «Συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία ύστερα από μήνυση»

Newsroom
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη Φουρθιώτη: «Συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία ύστερα από μήνυση»
Η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη που οδήγησε στη μήνυση και τη σύλληψη.

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης, ύστερα από μήνυση που άσκησε πρώην συνεργάτης του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτησή του στο facebook για πρώην συνεργάτη του:

«Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου» έγραψε χθες ο Μένιος Φουρθιώτης, κατονομάζοντας τον πρώην συνεργάτη του και συμπλήρωσε…
«Ο αχάριστος όχι μόνο δεν νοεί να ανταποδώσει το καλό αλλά με πλήρη αήθεια ούτε καν το αναγνωρίζει. Αυτός είναι ο ορισμός της αχαριστίας στην απλή του έκφραση. Η αλαζονεία και η υπεροψία κυβερνούν τη σκέψη και τον λόγο του. Χίλια καλά να κάνεις, λέει ο λαός, ένα να μην κάνεις είναι σαν να μην έκανες κανένα.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν το καλό χωρίς ποτέ κανένας να το μάθει, χωρίς προσδοκίες, χωρίς αντάλλαγμα, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν το “καλό” και το κουβαλάνε πάντα μαζί τους καραδοκώντας στη γωνία και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να το φωνάξουν, να ζητήσουν πίσω τα χρωστούμενα, να το παίξουνε αδικημένοι, να ζήσουνε το δράμα…

Κάπως έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι που ποτέ δεν θα πουν ευχαριστώ με την καρδιά τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μένιος Φουρθιώτης.