Ζαφειράτου: Η πανδημία με έφερε πιο κοντά στους κατάλληλους ανθρώπους

Newsroom
Ζαφειράτου: Η πανδημία με έφερε πιο κοντά στους κατάλληλους ανθρώπους
Μιλήσαμε με την γνωστή παρουσιάστρια για τα άμεσα σχέδιά της και τη συνεργασία της με την Garmin.

Είναι δημοσιογράφος στo Gazzetta, ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM, παρουσιάστρια στο OPEN TV, influencer, κατ’ ανάγκην οικιακή εκπαιδευτικός, κατ’ επιλογήν blogger και μαγείρισσα​​. Ο λόγος για την Μαρία Ζαφειράτου, η οποία είχε ένα γεμάτο 2021 και λίγο πριν την ολοκλήρωσή του μάς μίλησε για τα θετικά της χρονιάς, τα πλάνα της για το μέλλον και τη συνεργασία της με την Garmin Greece, στης οποίας την καμπάνια «Why I ❤ my Garmin» συμμετέχει.

Το 2021 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Τι κρατάς και τι αφήνεις από αυτή τη χρονιά;

Θέλω να αφήσω πίσω μου όλη την αγωνία και την ανασφάλεια που μας προκάλεσε η πανδημία. Βέβαια, το καλό είναι πως -αν και σε αναγκαστική απόσταση λόγω καραντίνας- είχα συνειδητή, καθημερινή επαφή με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το 2021 δεν υπήρχε το τυπικό «πάρε ένα τηλέφωνο, μη χαθούμε», υπήρχε σταθερή επικοινωνία, έστω και με μηνύματα, έστω και με skype calls με αυτούς που νοιάζομαι. Και όταν τα μέτρα χαλάρωσαν, οι συναντήσεις ήταν επιλεκτικές, καθ’ όλα ουσιαστικές και απόλυτα απολαυστικές. ‘Ηταν σαν να λέμε πως η απόσταση, τελικά έφερε πιο κοντά μας τους κατάλληλους ανθρώπους. Οπότε εγώ, κρατάω αυτό.

Πως θα περάσεις τις γιορτές;

Με τους πιο αγαπημένους μου τρόπους: μαζέματα σε σπίτια, τραπέζια γεμάτα με friends like family -όπως τους αποκαλώ, βόλτες με τα παιδιά, καναπές με χουχούλιασμα και κουβέρτα και κυρίως απενεργοποιημένο το ξυπνητήρι από το Garmin μου.

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece. Τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Πρώτον το γεγονός ότι με απαλλάσει από την έγνοια του κινητού, καθώς βλέπω από το Garmin μου μηνύματα, κλήσεις, mail, υπενθυμίσεις, τα πάντα, χωρίς να χρειάζεται να έχω το τηλέφωνο συνέχεια στο χέρι. Και δεύτερον ότι είναι ο καλύτερος training assistant δείχνοντάς μου παλμούς, θερμίδες, χρόνο ανάκαμψης, σε ό,τι προπόνηση κι αν κάνω.

Ποια είναι τα πλάνα σου για το άμεσο μέλλον;

Κεντρικός στόχος μου είναι να φέρνω εις πέρας τα projects που έχω ήδη στην καθημερινότητά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το 2021 μπήκε στις Κυριακές μου η εκπομπή Total Football στο Open TV, που ήταν από μόνη της μια νέα πρόκληση καθώς δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Θέλω, λοιπόν, να κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιώνομαι εβδομάδα την εβδομάδα και φυσικά παράλληλα να συνεχίζω με την ίδια όρεξη τα ραδιοφωνικά πρωινά με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στον ΣΠΟΡ FM, αλλά και τη συνεργασία μου με το Gazzetta. Βέβαια, στο μυαλό μου υπάρχουν διάφορες ιδέες και για άλλα πράγματα που καταγράφονται, μπαίνουν στη σειρά τους και μόλις έρθει η ώρα τους θα τας μάθετε κι εσείς.