Η στιγμή που καταλαβαίνει πως κέρδισε το Τζόκερ που του έκλεψαν όσο κερνούσε τους συγχωριανούς του (vid)

Newsroom
Η στιγμή που καταλαβαίνει πως κέρδισε το Τζόκερ που του έκλεψαν όσο κερνούσε τους συγχωριανούς του (vid)
Η στιγμή που ο Μάκης Ιορδανόπουλος από την Καβάλα επιβεβαιώνει στο πρακτορείο πως το δελτίο Τζόκερ- που του έκλεψαν μέσα από το σπίτι του- είναι όντως κερδοφόρο. Οι υποψίες και οι ενέργειες για μπλοκάρισμα είσπραξης.

Άπαντες στεναχωρήθηκαν με την ιστορία του Μάκη Ιορδανόπουλου, ο οποίος κέρδισε στο Τζόκερ 252.000 ευρώ, ωστόσο όταν βγήκε με τους συγχωριανούς του στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας, για κέρασμα, εκείνη την ώρα τού ξάφρισαν το κερδοφόρο δελτίο.

Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τη στιγμή που πιστοποιεί από τον πράκτορα πως όντως -το δελτίο που έπαιξε στις 5 Δεκεμβρίου με 2 ευρώ- έχει κερδίσει και δεν έχει κάνει κάποιο λάθος.

Την επόμενη ημέρα ο Μάκης Ιορδανόπουλος πήγε στο πρακτορείο του χωριού του και εκεί πληροφορήθηκε ότι είναι ο ένας μεταξύ των τριών υπερτυχερών που κερδίζουν από 252.000 ευρώ, περίπου 234.000 ευρώ καθαρά.

Αφού πέρασε το δελτίο από το μηχάνημα και επιβεβαιώθηκε πως είναι κερδοφόρο, δίνουν τα χέρια με τον πράκτορα για τα συγχαρητήρια, με τον ίδιο τον Μάκη Ιορδανόπουλο να μένει ήρεμος και στη συνέχεια να αποχωρεί.

Πήγε στο σπίτι του άφησε το δελτίο πάνω σε ένα σκρίνιο και βγήκε έξω στη συνέχεια με κάποιους φίλους του για να τους κεράσει για την επιτυχία του. Όταν γύρισε σπίτι του, το τυχερό δελτίο είχε κάνει φτερά και ο Μάκης Ιορδανόπουλος υποπτεύεται κάποια άτομα τα οποία μπορεί να του έκλεψαν το δελτίο του. Ήδη με τον δικηγόρο του έχουν κάνει όλες τις ενέργειες για να μπλοκάρουν τη δελτίο έτσι ώστε να μην μπορέσει να το εξαργυρώσει κανείς.