H Scuf ανακοίνωσε τα πρώτα της επαγγελματικά χειριστήρια για το PS5

Παύλος Παπαπαύλου
H Scuf ανακοίνωσε τα πρώτα της επαγγελματικά χειριστήρια για το PS5
Μοναδικά στο σχεδιασμό, απευθύνονται σε πιο απαιτητικούς παίκτες.

Η Scuff είναι από τις κορυφαίες εταιρείες σε σχεδιασμό και παραγωγή χειριστηρίων και μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του PS5 στην αγορά, ανακοίνωσε την πρώτη σειρά περιφερειακών για το σύστημα της Sony.

Σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα, τα SCUF Reflex, SCUF Reflex Pro και SCUF Reflex FPS. Στο πίσω τμήμα τους φέρουν ειδικά paddles που έχουν γίνει συνώνυμο της εταιρείας και σχεδιασμό που πλησιάζει αρκετά αυτόν του DualSense controller.

Μέσω διαφορετικών προφίλ μπορούν να ρυθμιστούν για ξεχωριστές λειτουργίες ανά game, ενώ τα SCUF Reflex και SCUF Reflex Pro υποστηρίζουν τη λειτουργία των adaptive triggers. Για τους λάτρεις των FPS, το SCUF Reflex FPS προσφέρει instant bumpers και triggers, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του πατήματος να θυμίζει αυτήν ενός click σε πλήκτρο mouse, ενώ δεν ενσωματώνει μηχανισμούς ανάδρασης για να είναι πιο ελαφρύ.

Σε πρώτη φάση τα χειριστήρια θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο χρώμα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες επιλογές. Η τιμή του SCUF Reflex έχει οριστεί στα €219,99, του SCUF Refpex Pro στα €229,99 και του SCUF Reflex FPS στα €269,99. Μπορείτε να τα γνωρίσετε καλύτερα στο επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρείας, εδώ.